Harry Da Souza Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 25 Kasım 2019 Mesajlar 3.726 Makaleler 2 Çözümler 12 5 Şubat 2021 #1 Bilgisiyarımda 8 çekirdek var fakat Minecraft 2 tane çekirdeği %100 kullanıyor ve FPS de ciddi bir düşüş var. Nasıl düzeltebilirim?
Bilgisiyarımda 8 çekirdek var fakat Minecraft 2 tane çekirdeği %100 kullanıyor ve FPS de ciddi bir düşüş var. Nasıl düzeltebilirim?
Çözüm Damon Salvatore 5 Şubat 2021 Görev yöneticisi Minecraft ayrıntılara git benzeşmeyi ayarla hepsini seç.
Damon Salvatore Moderasyon Ekibi Üyesi Süper Moderatör Kıdemli Üye Mahalle Bilgisayarcısı Zamanın Tanığı Sosyal Bekçisi Katılım 8 Temmuz 2020 Mesajlar 7.973 Makaleler 5 Çözümler 197 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Şubat 2021 #2 Görev yöneticisi Minecraft ayrıntılara git benzeşmeyi ayarla hepsini seç. Artı 2 Eksi Çözüm
Hero 0.1 Decapat Katılım 12 Temmuz 2019 Mesajlar 443 Çözümler 2 Yer de_dust2 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek e-spor 5 Şubat 2021 #3 Damon Salvatore dedi: Görev yöneticisi Minecraft ayrıntılara git benzeşmeyi ayarla hepsini seç. Genişletmek için tıkla... katılıyorum görev yöneticisinden benzeşmeyi hepsine alırsan olur. Bendede emulatörden oynadığım PUBG Mobile var. Kasıyordu görev yöneticisinden ayarladım kasma sıfır FPS 60 Artı 0 Eksi
Damon Salvatore dedi: Görev yöneticisi Minecraft ayrıntılara git benzeşmeyi ayarla hepsini seç. Genişletmek için tıkla... katılıyorum görev yöneticisinden benzeşmeyi hepsine alırsan olur. Bendede emulatörden oynadığım PUBG Mobile var. Kasıyordu görev yöneticisinden ayarladım kasma sıfır FPS 60
KS KS Harry Da Souza Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 25 Kasım 2019 Mesajlar 3.726 Makaleler 2 Çözümler 12 5 Şubat 2021 #4 Damon Salvatore dedi: Görev yöneticisi Minecraft ayrıntılara git benzeşmeyi ayarla hepsini seç. Genişletmek için tıkla... Çok teşekkür ederim. Dediğinizi yaptım ve sorunum düzeldi. Artı 0 Eksi
Damon Salvatore dedi: Görev yöneticisi Minecraft ayrıntılara git benzeşmeyi ayarla hepsini seç. Genişletmek için tıkla... Çok teşekkür ederim. Dediğinizi yaptım ve sorunum düzeldi.