fiqt Hectopat Katılım 18 Ocak 2022 Mesajlar 1.034 Makaleler 1 Çözümler 2 Yer Ankara 8 Ağustos 2022 #1 Oyuna grafik modu kurunca bu hatayı aldım. Önceden kurduğumda bu hatayı almıyordum. Ekran kartım 5500XT 8G. Sorunu ne olabilir sizce? Son düzenleyen: Moderatör: 8 Ağustos 2022
Oyuna grafik modu kurunca bu hatayı aldım. Önceden kurduğumda bu hatayı almıyordum. Ekran kartım 5500XT 8G. Sorunu ne olabilir sizce?
Çözüm SpaceBoi 8 Ağustos 2022 Ekran kartı driverlarınız yoksa indirin eğer yüklenmişse güncellemeyi deneyin. Hocam sorun çözüldü mü?
Ekran kartı driverlarınız yoksa indirin eğer yüklenmişse güncellemeyi deneyin. Hocam sorun çözüldü mü?
SpaceBoi Hectopat Katılım 8 Temmuz 2021 Mesajlar 454 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Ağustos 2022 #2 Ekran kartı driverlarınız yoksa indirin eğer yüklenmişse güncellemeyi deneyin. Hocam sorun çözüldü mü? Son düzenleme: 8 Ağustos 2022 Artı 0 Eksi Çözüm
Ekran kartı driverlarınız yoksa indirin eğer yüklenmişse güncellemeyi deneyin. Hocam sorun çözüldü mü?
KS KS fiqt Hectopat Katılım 18 Ocak 2022 Mesajlar 1.034 Makaleler 1 Çözümler 2 Yer Ankara 8 Ağustos 2022 #3 SpaceBoi dedi: Ekran kartı driverlarınız yoksa indirin eğer yüklenmişse güncellemeyi deneyin. Hocam sorun çözüldü mü? Genişletmek için tıkla... Evet çözüldü teşekkür ederim. Artı 0 Eksi
SpaceBoi dedi: Ekran kartı driverlarınız yoksa indirin eğer yüklenmişse güncellemeyi deneyin. Hocam sorun çözüldü mü? Genişletmek için tıkla... Evet çözüldü teşekkür ederim.