S s7üü Hectopat Katılım 8 Ekim 2021 Mesajlar 1.462 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Eylül 2022 #1 Bir ara bende vardı ama sildim. Baktığımız bloğun ismi üstte çıkıyordu yerini değiştirebiliyorduk. İsteyene fotoğraf atarım. İsmini bilen var mı?
Bir ara bende vardı ama sildim. Baktığımız bloğun ismi üstte çıkıyordu yerini değiştirebiliyorduk. İsteyene fotoğraf atarım. İsmini bilen var mı?
Emir3635_ Hectopat Katılım 20 Ağustos 2020 Mesajlar 324 Çözümler 2 Yer Snowdin/Grillby's Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Eylül 2022 #2 s7üü dedi: Bir ara bende vardı ama sildim. Baktığımız bloğun ismi üstte çıkıyordu yerini değiştirebiliyorduk. İsteyene fotoğraf atarım. İsmini bilen var mı? Genişletmek için tıkla... What am i looking at?
s7üü dedi: Bir ara bende vardı ama sildim. Baktığımız bloğun ismi üstte çıkıyordu yerini değiştirebiliyorduk. İsteyene fotoğraf atarım. İsmini bilen var mı? Genişletmek için tıkla... What am i looking at?
alicsndemir Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 13 Ekim 2019 Mesajlar 3.820 Makaleler 5 Çözümler 70 Yer İzmir Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Elektrik Teknikeri 4 Eylül 2022 #3 Hocam F3'e basınca bloğun Minecraft'taki orijinal isminin İngilizcesi yazıyor belki işinize yarayabilir.
Hocam F3'e basınca bloğun Minecraft'taki orijinal isminin İngilizcesi yazıyor belki işinize yarayabilir.
S s7üü Hectopat Katılım 8 Ekim 2021 Mesajlar 1.462 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Eylül 2022 #4 Emir3635_ dedi: What am i looking at? Genişletmek için tıkla... 1.19 için yok. alicsndemir dedi: Hocam F3'e basınca bloğun Minecraft'taki orijinal isminin İngilizcesi yazıyor belki işinize yarayabilir. Genişletmek için tıkla... Ama modla gelen eşyalar için aradığım mod işe yarıyordu.
Emir3635_ dedi: What am i looking at? Genişletmek için tıkla... 1.19 için yok. alicsndemir dedi: Hocam F3'e basınca bloğun Minecraft'taki orijinal isminin İngilizcesi yazıyor belki işinize yarayabilir. Genişletmek için tıkla... Ama modla gelen eşyalar için aradığım mod işe yarıyordu.
alicsndemir Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 13 Ekim 2019 Mesajlar 3.820 Makaleler 5 Çözümler 70 Yer İzmir Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Elektrik Teknikeri 4 Eylül 2022 #5 s7üü dedi: 1.19 için yok. Ama modla gelen eşyalar için aradığım mod işe yarıyordu. Genişletmek için tıkla... Onu bilmiyorum hocam kusura bakmayın. Bu değil demi hocam.
s7üü dedi: 1.19 için yok. Ama modla gelen eşyalar için aradığım mod işe yarıyordu. Genişletmek için tıkla... Onu bilmiyorum hocam kusura bakmayın. Bu değil demi hocam.
S s7üü Hectopat Katılım 8 Ekim 2021 Mesajlar 1.462 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Eylül 2022 #6 Bu ama sürüm 1.8. alicsndemir dedi: Onu bilmiyorum hocam kusura bakmayın. Eki Görüntüle 1507559 Bu değil değil mi hocam. Genişletmek için tıkla...
Bu ama sürüm 1.8. alicsndemir dedi: Onu bilmiyorum hocam kusura bakmayın. Eki Görüntüle 1507559 Bu değil değil mi hocam. Genişletmek için tıkla...
alicsndemir Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 13 Ekim 2019 Mesajlar 3.820 Makaleler 5 Çözümler 70 Yer İzmir Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Elektrik Teknikeri 5 Eylül 2022 #7 Just Enough Items Mod (1.19.2, 1.18.2) - JEI, Crafting Recipes Viewing Just Enough Items Mod (1.19.2, 1.18.2) is a stripped-down item and recipe viewing mod for Minecraft 1.8+. Built from the ground up for stability and www.9minecraft.net
Just Enough Items Mod (1.19.2, 1.18.2) - JEI, Crafting Recipes Viewing Just Enough Items Mod (1.19.2, 1.18.2) is a stripped-down item and recipe viewing mod for Minecraft 1.8+. Built from the ground up for stability and www.9minecraft.net
phirrat Picopat Katılım 15 Ağustos 2022 Mesajlar 61 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Eylül 2022 #8 Jade veya WTHIT önerebilirim https://www.curseforge.com/minecraft/mc-mods/wthit https://www.curseforge.com/minecraft/mc-mods/jade/files WAILA var idi onun yerini Hwyla aldı onun da forkları bu arkadaşlar hem Forge hem de Fabric'te varlar
Jade veya WTHIT önerebilirim https://www.curseforge.com/minecraft/mc-mods/wthit https://www.curseforge.com/minecraft/mc-mods/jade/files WAILA var idi onun yerini Hwyla aldı onun da forkları bu arkadaşlar hem Forge hem de Fabric'te varlar