Senin yerinde olsam bununla uğraşmak yerine bir tane büyük 10 katlı mob farmına enerjimi harcardım. Ayırıcı sistemle beraber de lootları istiflerdim hem kemik tozun hem ipin hem de barutun olur çürük etleri de satarak değerlendirirsin.
Senin yerinde olsam bununla uğraşmak yerine bir tane büyük 10 katlı mob farmına enerjimi harcardım. Ayırıcı sistemle beraber de lootları istiflerdim hem kemik tozun hem ipin hem de barutun olur çürük etleri de satarak değerlendirirsin.
Eskiden yapmıştım yeni güncellemeyle beraber eğer mobların doğması mekanikleriyle alakalı bir değiiklik olmadıysa hala çalışır durumdadır tabii şöyle ki ben sana link bırakacağım ama sen ayırıcı sistemi ayrıyeten bir videodan o sisteme entegre etmeye çalış zaten işin zevkli kısmı da o farm yaparken. İyi eğlenceler.
bu videodakini yapmıştım videodaki kadar verimli çalışmasa da spawna yaparsan eğer sen nerede ne işle uğraşırsan uğraş farm çalışır. Başka işlerle uğraşırken zaten oldukça birikmiş olur.
Bunlarda ayırıcı sistemlere örnek
2 sistemi birbirine birleştir belki saatlerini alacaktır. Ama zevk aldığını tahmin ediyorum bu işlerden.