Minecraft baskılı tişörtten telif yenir mi?

Enderkpn

Femtopat
Daha fazla  
Merhaba. YouTube kanalım için baskılı tshirt vs satışı yapacağım ancak telif hakları konusunda bir ilerleme kaydedemiyorum Trendyol'a girdiğimizde yüzlerce Minecraft tshirt satılıyor hem de 50 60 TL'ye üstüne, üstelik Mojang etiketi baskılı. Bunların lisanssız olduğu açık minecraft.net'te Minecraft ile alakalı ticari bir iş yapılabilse dahi Minecraft, Mojang isminin kullanılamayacağı Minecraft orijinal ürünü olmadığının belirtilmesi gerektiği yazmaktadır.

Şimdi benim merak ettiğim Novaskin'den kendi karakterimi t-shirte bassam telif yer miyim? Creeper ender Dragon'u bassam veya da bunları direkt oyundan almak yerine yapay zekaya çizdirsem hangi koşullarda telif yerim, bu işi yapabilir miyim?

Kaynak şu şekilde ancak her şey tamamen açık değil

Son düzenleme:
Çok büyük bir iş olmadığı sürece yiyeceğini sanmıyorum.

Ben denetimli serbestlikte çalışıyorum her gün büyük firmaların ufacık dükkanlara işletmelere telif attığına tanık oluyorum 400 bin tl +3-5 yıl arası hapis cezası ayrıca sadece insanlarında görmesi gerekmiyor yapay zeka desteğiyle otomatik olarak sisteme gönderiliyorlar yani risk büyük ama telif hakkını ihlal ediyor muyum bunu öğrenemiyorum bir türlü

Bilgisi olan veya açık bir şekilde bu yönergeleri anlayan var mı ya ben anlayamiyorum ya da minecraft.net kendisiyle çelişiyor

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…