Gamerule ile kapatmış olabilirsiniz yanlışlıklaMerhaba arkadaşlar. arkadaşım ile MC oynuyoruz uğursuz bayrakta var köye gittiğimizde baskın başlamıyor nasıl başlatabiliriz?
Merhaba arkadaşlar. Arkadaşım ile MC oynuyoruz uğursuz bayrakta var köye gittiğimizde baskın başlamıyor nasıl başlatabiliriz?
normal moddayızBarışçıl veya kolay modda oynamıyorsunuz değil mi?
Baskın olması için bayrak olması şart değil. Köyde bulunan birisinde kötü kehanet (bad omen) efekti olması gerek yoksa başlamaz. Bayraklı olan yağmacıyı öldürünce geliyor efekt.Merhaba arkadaşlar. Arkadaşım ile Minecraft oynuyoruz, uğursuz bayrak da var, köye gittiğimizde baskın başlamıyor. Nasıl başlatabiliriz?
Bende onu yazacaktım da bayrak var ise öldürmüştür diye düşündüm. Yanlış mıyım?Baskın olması için bayrak olması şart değil. Köyde bulunan birisinde kötü kehanet (bad omen) efekti olması gerek yoksa başlamaz. Bayraklı olan yağmacıyı öldürünce geliyor efekt.
Doğru ama belki köye gidene kadar efektin süresi dolmuştur.Bende onu yazacaktım da bayrak var ise öldürmüştür diye düşündüm. Yanlış mıyım?
Efektin süresi 27 dakika 12 saniyeden fazla olursa **:** olarak gözüküyor süre. Kötü kehanet efekti 1 saat 40 dakika sürüyor.Onu da düşündüm aslında hocam da ben bayağı bekletmiştim (yaklaşık 5-10 dakika) ve gitmemişti. Süresiz diye düşünmüştüm. Belki bug falan olmuştur. Dediğiniz gibidir muhtemelen.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.