I itz Decapat Katılım 20 Ekim 2022 Mesajlar 153 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Aralık 2022 #1 Merhaba arkadaşlar. arkadaşım ile MC oynuyoruz uğursuz bayrakta var köye gittiğimizde baskın başlamıyor nasıl başlatabiliriz?
Merhaba arkadaşlar. arkadaşım ile MC oynuyoruz uğursuz bayrakta var köye gittiğimizde baskın başlamıyor nasıl başlatabiliriz?
SamiYusufErkap Hectopat Katılım 3 Kasım 2020 Mesajlar 243 Makaleler 1 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Aralık 2022 #11 Mehmet Kerem Gökcek dedi: Efektin süresi 27 dakika 12 saniyeden fazla olursa **:** olarak gözüküyor süre. Kötü kehanet efekti 1 saat 40 dakika sürüyor. Genişletmek için tıkla... Sağ olun hocam bilmiyordum. Bilgilenmiş oldum. Artı 0 Eksi
Mehmet Kerem Gökcek dedi: Efektin süresi 27 dakika 12 saniyeden fazla olursa **:** olarak gözüküyor süre. Kötü kehanet efekti 1 saat 40 dakika sürüyor. Genişletmek için tıkla... Sağ olun hocam bilmiyordum. Bilgilenmiş oldum.
Earas Hectopat Katılım 9 Şubat 2021 Mesajlar 2.099 Çözümler 17 Yer İstanbul 10 Aralık 2022 #12 Mehmet Kerem Gökcek dedi: Doğru ama belki köye gidene kadar efektin süresi dolmuştur. Genişletmek için tıkla... Kötü kehanetin süresi bitmiyor sadece süt ve bal ile geçiyor diye biliyorum Artı 0 Eksi
Mehmet Kerem Gökcek dedi: Doğru ama belki köye gidene kadar efektin süresi dolmuştur. Genişletmek için tıkla... Kötü kehanetin süresi bitmiyor sadece süt ve bal ile geçiyor diye biliyorum