Mosreddon Centipat Katılım 8 Ağustos 2021 Mesajlar 17 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Eylül 2021 #1 Arkadaşımla Minecraft sunucusunda baskın yaparak totem kazanmak istedik. Ancak baskın çok kısa sürüyor, totem hiç gelmiyor. Yardımcı olur musunuz?
Arkadaşımla Minecraft sunucusunda baskın yaparak totem kazanmak istedik. Ancak baskın çok kısa sürüyor, totem hiç gelmiyor. Yardımcı olur musunuz?
Çözüm Mosreddon 6 Eylül 2021 332579 dedi: Baskınların levelleri var. Son levele kadar gelince büyücü tarzı bi' baskıncı çıkıyor ve on öldürünce düşüyor diye biliyorum. Genişletmek için tıkla... Ama kendi hardcorumda yaptığımda direkt 4 küsur totem çıkmıştı. Not: Sorunun serverla ilgili olduğunu düşünüyorum server ismi server.Pro. 332579 dedi: Baskınların levelleri var. Son levele kadar gelince büyücü tarzı bi' baskıncı çıkıyor ve on öldürünce düşüyor diye biliyorum. Genişletmek için tıkla... Tamamdır hocam sorunu çözdüm server otomatik oyunu kolay moduna almış onu zor yapınca sorun düzeldi.
332579 dedi: Baskınların levelleri var. Son levele kadar gelince büyücü tarzı bi' baskıncı çıkıyor ve on öldürünce düşüyor diye biliyorum. Genişletmek için tıkla... Ama kendi hardcorumda yaptığımda direkt 4 küsur totem çıkmıştı. Not: Sorunun serverla ilgili olduğunu düşünüyorum server ismi server.Pro. 332579 dedi: Baskınların levelleri var. Son levele kadar gelince büyücü tarzı bi' baskıncı çıkıyor ve on öldürünce düşüyor diye biliyorum. Genişletmek için tıkla... Tamamdır hocam sorunu çözdüm server otomatik oyunu kolay moduna almış onu zor yapınca sorun düzeldi.
3 332579 Kilopat Katılım 9 Mayıs 2020 Mesajlar 3.666 Makaleler 3 Çözümler 25 6 Eylül 2021 #2 Mosreddon dedi: Arkadaşımla Minecraft sunucusunda baskın yaparak totem kazanmak istedik. Ancak baskın çok kısa sürüyor, totem hiç gelmiyor. Yardımcı olur musunuz? Genişletmek için tıkla... Baskınların levelleri var. Son levele kadar gelince büyücü tarzı bi' baskıncı çıkıyor ve on öldürünce düşüyor diye biliyorum. Artı 0 Eksi
Mosreddon dedi: Arkadaşımla Minecraft sunucusunda baskın yaparak totem kazanmak istedik. Ancak baskın çok kısa sürüyor, totem hiç gelmiyor. Yardımcı olur musunuz? Genişletmek için tıkla... Baskınların levelleri var. Son levele kadar gelince büyücü tarzı bi' baskıncı çıkıyor ve on öldürünce düşüyor diye biliyorum.
KS KS Mosreddon Centipat Katılım 8 Ağustos 2021 Mesajlar 17 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Eylül 2021 #3 332579 dedi: Baskınların levelleri var. Son levele kadar gelince büyücü tarzı bi' baskıncı çıkıyor ve on öldürünce düşüyor diye biliyorum. Genişletmek için tıkla... Ama kendi hardcorumda yaptığımda direkt 4 küsur totem çıkmıştı. Not: Sorunun serverla ilgili olduğunu düşünüyorum server ismi server.Pro. 332579 dedi: Baskınların levelleri var. Son levele kadar gelince büyücü tarzı bi' baskıncı çıkıyor ve on öldürünce düşüyor diye biliyorum. Genişletmek için tıkla... Tamamdır hocam sorunu çözdüm server otomatik oyunu kolay moduna almış onu zor yapınca sorun düzeldi. Son düzenleme: 6 Eylül 2021 Artı 0 Eksi Çözüm
332579 dedi: Baskınların levelleri var. Son levele kadar gelince büyücü tarzı bi' baskıncı çıkıyor ve on öldürünce düşüyor diye biliyorum. Genişletmek için tıkla... Ama kendi hardcorumda yaptığımda direkt 4 küsur totem çıkmıştı. Not: Sorunun serverla ilgili olduğunu düşünüyorum server ismi server.Pro. 332579 dedi: Baskınların levelleri var. Son levele kadar gelince büyücü tarzı bi' baskıncı çıkıyor ve on öldürünce düşüyor diye biliyorum. Genişletmek için tıkla... Tamamdır hocam sorunu çözdüm server otomatik oyunu kolay moduna almış onu zor yapınca sorun düzeldi.
CivCivYufusTe Zeptopat Katılım 18 Temmuz 2022 Mesajlar 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Temmuz 2022 #4 Hocam Minecraft 1.18 hardcore oynuyorum oyun modu zorda ama baskınlarda totem gelmiyor serverda tek oynuyorum FPS fazla diye. Mosreddon dedi: Arkadaşımla Minecraft sunucusunda baskın yaparak totem kazanmak istedik. Ancak baskın çok kısa sürüyor, totem hiç gelmiyor. Yardımcı olur musunuz? Genişletmek için tıkla... Bende de aynı sorun var. Son düzenleme: 18 Temmuz 2022 Artı 0 Eksi
Hocam Minecraft 1.18 hardcore oynuyorum oyun modu zorda ama baskınlarda totem gelmiyor serverda tek oynuyorum FPS fazla diye. Mosreddon dedi: Arkadaşımla Minecraft sunucusunda baskın yaparak totem kazanmak istedik. Ancak baskın çok kısa sürüyor, totem hiç gelmiyor. Yardımcı olur musunuz? Genişletmek için tıkla... Bende de aynı sorun var.