Minecraft başlatıcısında Microsoft hesabına geçiş için teklif geldi

Daha fazla  
Minecraft launcheri açınca Microsoft hesabıyla ilgili bir şey çıktı karşıma, bu ne işe yarıyor? Mojang hesabımı Microsoft'a taşımalı mıyım? Eğer taşırsam Bedrock Edition'a mı erişimim olacak sadece?

Son düzenleme:
Erişiminizde hiçbir değişiklik olmayacak. Eğer Bedrock Edition çıkmadan önce Java Edition'u satın aldıysanız, ücretsiz bir şekilde Bedrock Edition sahibi olabilirsiniz.

Güvenlik amacıyla Minecraft oyuncuları gruplar halinde Microsoft servisine aktarılıyor.

Son düzenleme:
Arkadaşlar hesap geçişlerinde herhangi bir bilgi istiyor mu hesap ile alakalı? Bir de Minecraft'ı satın aldığımızda bir ID veriyor fakat benim elimde o ID'den yok maalesef. Hesap taşıma sırasında öyle bir şey soruyor mu?
@clickclakbum Hocam geçiş sırasında detayları paylaşabilir misiniz? Ekstra olarak bir bilgi vs. istiyorsa.

Aynı Mojang hesabının mailini Microsoft'ta kullanacaksın. Sonrası geliyor zaten.

Aynı Mojang hesabının mailini Microsoft'ta kullanacaksın. Sonrası geliyor zaten.
Hocam bildiğiniz üzere Mojang bazı durumlarda hesap bilgilerini değiştirmek istediğimizde güvenlik için o dediğim ID'yi istiyor, eğer vermezsek bazı bilgilerimizi değiştiremiyoruz. Hesap taşıma olduktan sonra o olay kalkacak mı? Yani elimizde kod olmasa bile hesabın her şeyine erişimimiz olmuş mu olacak taşıma yaptıktan sonra? Çünkü herhangi bir sipariş faturası vs. yok elimde.

Bilemiyorum açıkcası. Gene sorar ID'yi. Kaybettiyseniz Minecraft'ı aldığınız zaman kredi kartı dekontuna yansımıştır onu kullanabilirsiniz.

Bilemiyorum açıkcası. Gene sorar ID'yi. Kaybettiyseniz Minecraft'ı aldığınız zaman kredi kartı dekontuna yansımıştır onu kullanabilirsiniz.
Hocam maalesef karta vs. sahip değilim. Bir arkadaşım hediye etmişti, o da çok önceden satın aldığı için kredi kartına ve maile sahip değil. Umarım sıkıntı yaşatmaz bu ID olayı.
Zorunlu mu peki?
Hocam eninde sonunda bütün hesapları Microsoft'a taşıyacaklar diye biliyorum. Yani erkenden yaparsanız daha iyi olur. Hem hesap taşımaya özel pelerin de hediye ediyorlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…