Rehber Minecraft bedava 4 GB RAM'li server açma

AlperInferno

Megapat
Makaleler
11
Daha fazla  
Merhaba bugün size nasıl bedava 4 GB RAM'lı server açacağınızı öğreteceğim.

Öncelikle bir VPN indiriyoruz. (önerim hotspot Shield veya ZenMate) ve herhangi bir Avrupa ülkesine bağlanıyoruz.

Sonra buraya kayıt oluyoruz.

Oraya kayıt olduktan sonra server start deyip serveri açıyoruz.

Sitede 3-5 dakika VPN'le gezdikten sonra VPN'i kapatabilirsiniz. Fakat her girdiğinizde VPN'in açık olması gerekmektedir.

Yardımcı olabildiysem ne mutlu bana.

Son düzenleyen: Moderatör:

Öncelikle bir VPN indiriyoruz. (önerim hotspot Shield veya ZenMate) ve herhangi bir Avrupa ülkesine bağlanıyoruz.

Sitede 3-5 dakika VPN'le gezdikten sonra VPN'i kapatabilirsiniz. Fakat her girdiğinizde VPN'in açık olması gerekmektedir.

Sunucuda farm da afk bırakabiliyor muyuz?

İstediğimiz modları atabiliyor muyuz hocam?

Hareketsiz durarsan bütün sunucular atar. Bazı hile programlarında o olay için arada bir kıpırdama oluyor.

Evet Aternos gibi değil modları direkt bilgisayarından yüklüyorsun servere.
Çok teşekkürler hocam aylardır çöpternos tan kendi modlarını indiriyorduk. Şimdi bizim modların atma zamanı geldi.

Sunucuda farm da AFK bırakabiliyor muyuz?

Bırakamazsınız. Ücretsiz planda "7/24 Online" seçeneği yok.

1674377778846.png

1 yıldır falan kullanıyorum burayı. Discord sunucularına boost yaptığım için 8 GB RAM, %140 CPU gücü alıyorum. Eskiden Discord boost ödülü farklıydı, 6 GB RAM, %120 CPU gücü ve 20 GB disk veriyordu. Ben eskiden beri boostladığım için şu an boostlayanlar 20 GB disk alamıyor ama ben de var. Sanırım sunucumda ondan fazla plugin vardır, ping falan olmuyor. Tabi Chunky gibi pluginler sayesinde. Kullandığım pluginler hafif şeyler değil, EliteMobs, Bluemap (Dynmapin iyisi), SkillsPro, Slimefun, Magic ve daha sayamadıklarım.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı