Spigot yapıp geyser ve viaversion kurabilirsin. Hem java hem bedrock girişi olur. Pocketmine da viaversion bulunmuyordu onu unutmuşum. Alternatifi olarak multiversions var ama aternosda var mı bilmiyorum.şuanda denedim ama normal bedrock sürümünden pocketmine geçtiğim için hem sunucu açılmıyor hemde eklentiler kısmında viaversion gözükmüyor
Merhaba arkadaşlarım. Minecraft berdrock 1.18.32.02 sürümü ile Aternos'tan sunucu kurmuşlar. Ben buraya 1.20 sürüm ile nasıl giriş yapabilirim?
sıkıntı zaten bedrock olduğu için sürüm değişemiyorYüksek ihtimalle çok sorun çıkarmaz, ama yine de garanti olsun dersen eğer orijinal Launcher varsa yüklemeler yerinden onlarla aynı ya da en yakın sürümü indirebilirsin, farklı Launcher vs. kullanıyorsan da aynı şekilde o sürümü bulup yükleyebilirsin aynı anda 2 sürüm olması PC'de sorun çıkarmaz yani.
Arkadaşların sunucuya viaversion pluginini kurmalı. Eğer arkadaşların Java'dan oynuyorsa sen Bedrock isen geyser de kurmalılar.
Bedrock'a plugin kuruluyor. Yanlışınız var. Sunucu yazılımını pocketmine yapınız.Hayır Bedrock hepimiz fakat Bedrock'da plugin kurulmuyor maalesef
dünyam silinecekmi?Bedrock'a plugin kuruluyor. Yanlışınız var. Sunucu yazılımını pocketmine yapınız.
Dünyanınızı kaydedip yazılımı kurduktan sonra tekrar yükleyebilirsiniz. Doğrudan yazılımı değiştirme durumunda silinecektir.dünyam silinecekmi?
şuanda denedim ama normal bedrock sürümünden pocketmine geçtiğim için hem sunucu açılmıyor hemde eklentiler kısmında viaversion gözükmüyorDünyanınızı kaydedip yazılımı kurduktan sonra tekrar yükleyebilirsiniz. Doğrudan yazılımı değiştirme durumunda silinecektir.
Spigot yapıp geyser ve viaversion kurabilirsin. Hem java hem bedrock girişi olur. Pocketmine da viaversion bulunmuyordu onu unutmuşum. Alternatifi olarak multiversions var ama aternosda var mı bilmiyorum.şuanda denedim ama normal bedrock sürümünden pocketmine geçtiğim için hem sunucu açılmıyor hemde eklentiler kısmında viaversion gözükmüyor
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.