Tunus Centipat Katılım 23 Nisan 2023 Mesajlar 71 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Ağustos 2023 #1 Minecraft Bedrock'ta Sky Block oynuyordum iron farm yaptım çalışmadı. Başka dünyada tekrar yaptım ama sadece kedi doğurdu. Sebebini bilen var mı?
Minecraft Bedrock'ta Sky Block oynuyordum iron farm yaptım çalışmadı. Başka dünyada tekrar yaptım ama sadece kedi doğurdu. Sebebini bilen var mı?
Yukapian Kilopat Katılım 10 Aralık 2020 Mesajlar 3.856 Makaleler 3 Çözümler 59 14 Ağustos 2023 #2 Herhangi bir görsel veya video göstermediğiniz sürece bu soruya cevap verilemez.
Hasanxcd Decapat Katılım 23 Nisan 2023 Mesajlar 698 Makaleler 1 Çözümler 8 14 Ağustos 2023 #3 1.20 de çoğu farm kaldırıldı ayrıca Java için yapılmış çoğu farm Bedrock'da çalışmaz.
Tunus Centipat Katılım 23 Nisan 2023 Mesajlar 71 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Ağustos 2023 #4 Yukapian dedi: Herhangi bir görsel veya video göstermediğiniz sürece bu soruya cevap verilemez. Genişletmek için tıkla... Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Hasanxcd dedi: 1.20 de çoğu farm kaldırıldı ayrıca Java için yapılmış çoğu farm Bedrock'da çalışmaz. Genişletmek için tıkla... Adamlar yapıyor ama ?
Yukapian dedi: Herhangi bir görsel veya video göstermediğiniz sürece bu soruya cevap verilemez. Genişletmek için tıkla... Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Hasanxcd dedi: 1.20 de çoğu farm kaldırıldı ayrıca Java için yapılmış çoğu farm Bedrock'da çalışmaz. Genişletmek için tıkla... Adamlar yapıyor ama ?
Hasanxcd Decapat Katılım 23 Nisan 2023 Mesajlar 698 Makaleler 1 Çözümler 8 19 Ağustos 2023 #5 Tunus dedi: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Adamlar yapıyor ama? Genişletmek için tıkla... Hepsi demedem farkındaysan çoğu dedim.
Tunus dedi: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Adamlar yapıyor ama? Genişletmek için tıkla... Hepsi demedem farkındaysan çoğu dedim.
Tunus Centipat Katılım 23 Nisan 2023 Mesajlar 71 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Ağustos 2023 #6 Hasanxcd dedi: Hepsi demedem farkındaysan çoğu dedim. Genişletmek için tıkla... onu yaptım zaten