Kıray Şimşek Femtopat Katılım 21 Mart 2022 Mesajlar 43 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Mart 2022 #1 Şimdi ben Bedrock'ı satın aldım, şu an bir süre sonra Java gelecek mi?
Nonexistent Hectopat Katılım 12 Haziran 2020 Mesajlar 2.382 Makaleler 1 Çözümler 20 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Mart 2022 #2 Kıray Şimşek dedi: Şimdi ben Bedrock'ı satın aldım, şu an bir süre sonra Java gelecek mi? Genişletmek için tıkla... Hayır. Bedrock aldın, Java'yı değil ki. Artı -2 Eksi
Kıray Şimşek dedi: Şimdi ben Bedrock'ı satın aldım, şu an bir süre sonra Java gelecek mi? Genişletmek için tıkla... Hayır. Bedrock aldın, Java'yı değil ki.
GG PLAYER Hectopat Katılım 24 Şubat 2021 Mesajlar 459 Çözümler 4 22 Mart 2022 #3 Nonexistent dedi: Hayır. Bedrock aldın, Java'yı değil ki. Genişletmek için tıkla... Kampanyadan bahsediyor sanırım. Artı 0 Eksi
Nonexistent dedi: Hayır. Bedrock aldın, Java'yı değil ki. Genişletmek için tıkla... Kampanyadan bahsediyor sanırım.
Whit3lce Hectopat Katılım 30 Ekim 2021 Mesajlar 751 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Mart 2022 #4 Kıray Şimşek dedi: Şimdi ben Bedrock'ı satın aldım, şu an bir süre sonra Java gelecek mi? Genişletmek için tıkla... Yaza doğru belli bir süredir bedrock sahiplerine galiba Java'da hediye edilecek. (Tam net bilmiyorum) Artı 0 Eksi
Kıray Şimşek dedi: Şimdi ben Bedrock'ı satın aldım, şu an bir süre sonra Java gelecek mi? Genişletmek için tıkla... Yaza doğru belli bir süredir bedrock sahiplerine galiba Java'da hediye edilecek. (Tam net bilmiyorum)
OrhanBaba Hectopat Katılım 2 Kasım 2019 Mesajlar 276 Çözümler 2 22 Mart 2022 #5 Kıray Şimşek dedi: Şimdi ben Bedrock'ı satın aldım, şu an bir süre sonra Java gelecek mi? Genişletmek için tıkla... Sanırsam o eskiden oluyordu şu an olmuyor bir ara Java satın almış herkese bedrock dağıtılmıştı hesaptan koda erişebiliyordun bende almıştım ama devam etmiyor olması alzım. Artı 0 Eksi
Kıray Şimşek dedi: Şimdi ben Bedrock'ı satın aldım, şu an bir süre sonra Java gelecek mi? Genişletmek için tıkla... Sanırsam o eskiden oluyordu şu an olmuyor bir ara Java satın almış herkese bedrock dağıtılmıştı hesaptan koda erişebiliyordun bende almıştım ama devam etmiyor olması alzım.
GG PLAYER Hectopat Katılım 24 Şubat 2021 Mesajlar 459 Çözümler 4 22 Mart 2022 #6 Bende böyle yazıyor sanırım yine başlamış. Artı 0 Eksi
XPLSG Gigapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 2 Ekim 2020 Mesajlar 11.328 Makaleler 8 Çözümler 179 22 Mart 2022 #7 Kıray Şimşek dedi: Şimdi ben Bedrock'ı satın aldım, şu an bir süre sonra Java gelecek mi? Genişletmek için tıkla... Yazda gelecek diye biliyorum. Artı 0 Eksi
Kıray Şimşek dedi: Şimdi ben Bedrock'ı satın aldım, şu an bir süre sonra Java gelecek mi? Genişletmek için tıkla... Yazda gelecek diye biliyorum.
KS KS Kıray Şimşek Femtopat Katılım 21 Mart 2022 Mesajlar 43 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Mart 2022 #8 XPLSG dedi: Yazda gelecek diye biliyorum. Genişletmek için tıkla... tamamdır Artı 0 Eksi