eater Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 12 Mayıs 2020 Mesajlar 2.737 Makaleler 1 Çözümler 18 Yer izmit Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Haziran 2022 #1 Domainim var 1 yıllık. Arkadaşlarla oynamak için sunucu açtım ama domain eklersem daha güzel olur. Bedrock'a eklemenin bir yolu var mı?
Domainim var 1 yıllık. Arkadaşlarla oynamak için sunucu açtım ama domain eklersem daha güzel olur. Bedrock'a eklemenin bir yolu var mı?
PashaReyiz Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 24 Mart 2020 Mesajlar 3.665 Makaleler 2 Çözümler 19 Yer Dünyanın diğer ucu Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Haziran 2022 #2 Domain ekleme derken play.xxx.com gibi bir domain mi?
eater Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 12 Mayıs 2020 Mesajlar 2.737 Makaleler 1 Çözümler 18 Yer izmit Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Haziran 2022 #3 PashaReyiz dedi: Domain ekleme derken play.xxx.com gibi bir domain mi? Genişletmek için tıkla... Onun gibi. Cubecraft, TheHive falan nasıl ekliyorsa onun gibi. PashaReyiz dedi: Discord adresinizi verin size yaparım. Genişletmek için tıkla... Hocam bakabilir misniz ceza yemeden. @PashaReyiz Hocam bundan bahsediyordum. Özelden isteyince ceza yiyoruz. Buradan halledelim. Ayrıca Bedrock Java gibi SRV desteklemiyor. Son düzenleme: 7 Haziran 2022
PashaReyiz dedi: Domain ekleme derken play.xxx.com gibi bir domain mi? Genişletmek için tıkla... Onun gibi. Cubecraft, TheHive falan nasıl ekliyorsa onun gibi. PashaReyiz dedi: Discord adresinizi verin size yaparım. Genişletmek için tıkla... Hocam bakabilir misniz ceza yemeden. @PashaReyiz Hocam bundan bahsediyordum. Özelden isteyince ceza yiyoruz. Buradan halledelim. Ayrıca Bedrock Java gibi SRV desteklemiyor.