EkmekArasiHDD Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 22 Mayıs 2016 Mesajlar 5.935 Makaleler 3 Çözümler 34 Yer Ordu/Perşembe 16 Mart 2022 #1 Duyduğuma göre Bedrock Edition'ı alanlara Java Edition bedava oluyormuş sanırım. Öyle bir şey var mı gerçekten?
Duyduğuma göre Bedrock Edition'ı alanlara Java Edition bedava oluyormuş sanırım. Öyle bir şey var mı gerçekten?
KaanDede Hectopat Katılım 14 Mart 2020 Mesajlar 585 Çözümler 5 Yer Dünya Daha fazla Sistem Özellikleri 1. Bilgisayarım: 32GB Ram, 512 GB NVME2 SSD, RTX 3060 , AMD 5 5500 , Windows 11 Pro. Cinsiyet Erkek 12 Ağustos 2022 #51 EkmekArasiHDD dedi: Duyduğuma göre Bedrock Edition'ı alanlara Java Edition bedava oluyormuş sanırım. Öyle bir şey var mı gerçekten? Genişletmek için tıkla... Eğer Microsoft Store'dan alarsanız geçerli yoksa değil (Minecraft Bedrock + Java 200 TL Microsoft Store'dan) Artı 0 Eksi
EkmekArasiHDD dedi: Duyduğuma göre Bedrock Edition'ı alanlara Java Edition bedava oluyormuş sanırım. Öyle bir şey var mı gerçekten? Genişletmek için tıkla... Eğer Microsoft Store'dan alarsanız geçerli yoksa değil (Minecraft Bedrock + Java 200 TL Microsoft Store'dan)
KS KS EkmekArasiHDD Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 22 Mayıs 2016 Mesajlar 5.935 Makaleler 3 Çözümler 34 Yer Ordu/Perşembe 12 Ağustos 2022 #52 KaanDede dedi: Eğer Microsoft Store'dan alarsanız geçerli yoksa değil (Minecraft Bedrock + Java 200 TL Microsoft Store'dan) Genişletmek için tıkla... Martta almıştım. Java bedava geldi bile hocam. Artı 0 Eksi
KaanDede dedi: Eğer Microsoft Store'dan alarsanız geçerli yoksa değil (Minecraft Bedrock + Java 200 TL Microsoft Store'dan) Genişletmek için tıkla... Martta almıştım. Java bedava geldi bile hocam.
ECEL121 Hectopat Katılım 16 Kasım 2021 Mesajlar 91 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Ağustos 2022 #53 Bana sevdiğim bir arkadaşım bedrock hediye etmişti yazın ilk aylarında Java'da direk beleş geldi sende de olur muhtemelen. Artı 0 Eksi
Bana sevdiğim bir arkadaşım bedrock hediye etmişti yazın ilk aylarında Java'da direk beleş geldi sende de olur muhtemelen.