Minecraft Bedrock Edition almaya değer mi?

Daha fazla  
Merhaba. Bildiğim kadarıyla Windows 10 Edition ve bedrock aynı şey. Bilgisayarda oynamak için satın almayı düşünüyorum. Java Edition ne yazık ki pahalı olduğu için alamam bu yüzden Bedrock Edition düşünüyorum ama değer mi emin değilim. Daha öncesinde korsan Minecraft'ta defalarca 1.7 gibi eski sürümlerde Survival oynadım ama her seferinde sıkılıp girmedim bir daha. Ama şöyle bir şey de vardı bilgisayarım pek iyi değildi ve kasmalar yaşanıyordu biraz. Bu sebepten ötürü de modları falan deneyemedim, shader pack yüklemedim hiç. Bedrock'ta pek mod yokmuş sanırım, shader pack yükleniyor mu bilmiyorum. Sizce değer mi?

Bilgisayarınız kötü ise zatan mod ve shader kurmayın rahat oynayamazsınız, ayrıca bedrock editone düşük bilgisayarlar için cok daha akıcı ve optimize bir deneyim sunuyor Minecraft oynamak istiyorsanız alabilirsiniz deneyimledim arada da giryorum gayet keyifli.

Şu an Minecraft oynayabilecek iyi bir bilgisayarım var.

Java'ya çöp diyen Minecraft oynamamıştır.

230 modla imzamdaki PC ile ve bu modlar harbi ağır teknik modlar 40 FPS ve sistemler kurulu şekilde daha ne yapsın oyun 6 yıllık PC ya.

Hiç Minecraft oynamamış birisi Bedrock sürümünü sevebilir, Java Edition ile Minecraft'ı öğrenenler içinse Bedrock'a alışmak zor oluyor hatta hiç alışamayanlarda var aralarında çok büyük farklar bulunuyor çünkü, temel oyun kısmında pek fark bulunmasada oyun mekaniklerinde büyük farklar var, eğer sorun olmaz diyorsanız alabilirsiniz. 1.7 çok eski bir sürüm, o zamanlarda birkaç defa oynayıp bir daha oynamadıysanız Bedrock'a alışmanız zor olmaz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…