Galiyevist Picopat Katılım 21 Kasım 2023 Mesajlar 383 Çözümler 4 17 Mayıs 2024 #1 Minecraft Bedrock Edition isim nasıl değiştirilir?
Çözüm Fourveyn 18 Mayıs 2024 Galiyevist dedi: Minecraft Bedrock Edition isim nasıl değiştirilir? Genişletmek için tıkla... İsmini Xbox hesabından değiştirmen gerekiyor onunda 25 TL gibi bir ücreti var bugün bende değiştirdim.
Galiyevist dedi: Minecraft Bedrock Edition isim nasıl değiştirilir? Genişletmek için tıkla... İsmini Xbox hesabından değiştirmen gerekiyor onunda 25 TL gibi bir ücreti var bugün bende değiştirdim.
Fourveyn Hectopat Katılım 7 Mart 2022 Mesajlar 256 Çözümler 1 Yer Çanakkale Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Mayıs 2024 #2 Galiyevist dedi: Minecraft Bedrock Edition isim nasıl değiştirilir? Genişletmek için tıkla... İsmini Xbox hesabından değiştirmen gerekiyor onunda 25 TL gibi bir ücreti var bugün bende değiştirdim. Artı 0 Eksi Çözüm
Galiyevist dedi: Minecraft Bedrock Edition isim nasıl değiştirilir? Genişletmek için tıkla... İsmini Xbox hesabından değiştirmen gerekiyor onunda 25 TL gibi bir ücreti var bugün bende değiştirdim.
3 319361 Kilopat Katılım 12 Nisan 2020 Mesajlar 3.411 Çözümler 22 18 Mayıs 2024 #3 Fourveyn dedi: İsmini Xbox hesabından değiştirmen gerekiyor onun da 25 TL gibi bir ücreti var bugün ben de değiştirdim. Genişletmek için tıkla... Doğru, linki de bırakayım. Xbox Sitenin Türkçe olmasına dikkat et, yoksa yabancı para birimi gösterir. Artı 0 Eksi
Fourveyn dedi: İsmini Xbox hesabından değiştirmen gerekiyor onun da 25 TL gibi bir ücreti var bugün ben de değiştirdim. Genişletmek için tıkla... Doğru, linki de bırakayım. Xbox Sitenin Türkçe olmasına dikkat et, yoksa yabancı para birimi gösterir.