Çözüldü Minecraft Bedrock Edition İsim SkinStandartCustom olarak görünüyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
İşletim sistemi
Windows 10

Galanderia

Hectopat
Yer
Antalya
Daha fazla  
Merhabalar, ben 509 lira vererek Minecraft Java + Bedrock satın aldım. Fakat hiçbirşey yapmadım, oturum açtım ve direkt kullanıcı adım Xbox hesabım yerine resimdeki gibi oldu. Düzeltemiyorum, nasıl çözebilirim?
1705566815981.png

Çıkıp tekrar girince de değişiyor.

Son düzenleme:
Çözüm
Hocam 3 saattir bekliyorum olmuyor üstüne dünyaya giriyorum yine aynı. Arkadaşla oynuyorum soruyor niye ismin skinstandarcust diye.

Hocam hesaptan çıkış yapıp tekrar girelim. Düzeleceğini düşünüyorum. Eğer yine düzelmez ise silip tekrardan yükleriz.

Bu videodaki gibi çıkıp yeniden heaabınıza girin.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bir sorun olursa beni etiketleyin yardımcı olayım.
Merhaba, ben 509 lira vererek Minecraft Java + Bedrock satın aldım. Fakat hiçbir şey yapmadım, oturum açtım ve direkt kullanıcı adım Xbox hesabım yerine resimdeki gibi oldu. Düzeltemiyorum, nasıl çözebilirim?
Eki Görüntüle 2088340

Çıkıp tekrar girince de değişiyor.

Dostum bende de öyle oluyor, ilk açıldığında "skinstandardcust" yazıyor, 30 saniye bekle kendine gelir :)

Hocam 3 saattir bekliyorum olmuyor üstüne dünyaya giriyorum yine aynı. Arkadaşla oynuyorum soruyor niye ismin skinstandarcust diye.

Hocam hesaptan çıkış yapıp tekrar girelim. Düzeleceğini düşünüyorum. Eğer yine düzelmez ise silip tekrardan yükleriz.

Bu videodaki gibi çıkıp yeniden heaabınıza girin.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bir sorun olursa beni etiketleyin yardımcı olayım.

Çözüm

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı