Mustafa_Yıldırım Hectopat Katılım 5 Haziran 2021 Mesajlar 63 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Haziran 2021 #1 Minecraft Bedrock Edition alacağımda Microsoft Store da hiç indirime giriyor mu girerse kaç para oluyor?
Minecraft Bedrock Edition alacağımda Microsoft Store da hiç indirime giriyor mu girerse kaç para oluyor?
Alteargame Hectopat Katılım 9 Aralık 2019 Mesajlar 222 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Haziran 2021 #2 Mustafa_Yıldırım dedi: Minecraft Bedrock Edition alacağımda Microsoft Store da hiç indirime giriyor mu girerse kaç para oluyor? Genişletmek için tıkla... Ben hiç indirimde görmedim. Çok satıyor diye yapmıyorlar. Anca yıl sonu veya yaz tatilinde belki. Son düzenleyen: Moderatör: 18 Haziran 2021
Mustafa_Yıldırım dedi: Minecraft Bedrock Edition alacağımda Microsoft Store da hiç indirime giriyor mu girerse kaç para oluyor? Genişletmek için tıkla... Ben hiç indirimde görmedim. Çok satıyor diye yapmıyorlar. Anca yıl sonu veya yaz tatilinde belki.
gurkanzip Hectopat Katılım 23 Mayıs 2020 Mesajlar 449 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci (Yazılım Okumak İstiyorum) 18 Haziran 2021 #3 Ben hiç girdiğini görmedim ama alacaksanız 2. el Minecraft Java Edition hesabı alın. Ben 2 yıldır kullanıyorum sorun olmadı. 15 TL civarı oluyor zaten hesaplar. Bir de Java Edition, Bedrockdan daha iyi daha falza servere girebilirsiniz.
Ben hiç girdiğini görmedim ama alacaksanız 2. el Minecraft Java Edition hesabı alın. Ben 2 yıldır kullanıyorum sorun olmadı. 15 TL civarı oluyor zaten hesaplar. Bir de Java Edition, Bedrockdan daha iyi daha falza servere girebilirsiniz.