purpleguy Hectopat Katılım 16 Haziran 2021 Mesajlar 793 Çözümler 4 1 Ağustos 2021 #1 Minecraft Bedrock Edition nereden indirilir? Ve Java editiona göre Bedrock Edition daha mı optimize?
Windows 11 Bükücü Kilopat Katılım 28 Nisan 2021 Mesajlar 2.506 Makaleler 3 Çözümler 25 1 Ağustos 2021 #2 Evet daha optimize. Microsoft Store üzerinden satın alabilirsiniz. Artı 0 Eksi
Khamzat Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 11 Mayıs 2020 Mesajlar 1.042 Çözümler 12 1 Ağustos 2021 #3 Bedrock daha iyi optimize Microsoft Storeden alın. Artı 0 Eksi
AzPişmişKöfte Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 25 Kasım 2019 Mesajlar 3.679 Makaleler 2 Çözümler 12 1 Ağustos 2021 #4 Bedrock daha optimize bu doğru. Ama çoğu detay javada mevcut. Artı 0 Eksi
Hüseyin Sarıtaç Hectopat Katılım 18 Haziran 2021 Mesajlar 319 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Ağustos 2021 #5 AzPişmişKöfte dedi: Bedrock daha optimize bu doğru. Ama yeni şeylerim çoğu Java'ya geliyor. Genişletmek için tıkla... İlk önce bedrock geliyor hocam sonrasında Java'ya. Artı 0 Eksi
AzPişmişKöfte dedi: Bedrock daha optimize bu doğru. Ama yeni şeylerim çoğu Java'ya geliyor. Genişletmek için tıkla... İlk önce bedrock geliyor hocam sonrasında Java'ya.
KS KS purpleguy Hectopat Katılım 16 Haziran 2021 Mesajlar 793 Çözümler 4 1 Ağustos 2021 #6 Linkini atar mısınız? Bulamadım Artı 0 Eksi
Khamzat Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 11 Mayıs 2020 Mesajlar 1.042 Çözümler 12 1 Ağustos 2021 #7 AzPişmişKöfte dedi: Bedrock daha optimize bu doğru. Ama yeni şeylerim çoğu Java'ya geliyor. Genişletmek için tıkla... Yanlış Bedrock'a geliyor en hızlı. Artı 0 Eksi
AzPişmişKöfte dedi: Bedrock daha optimize bu doğru. Ama yeni şeylerim çoğu Java'ya geliyor. Genişletmek için tıkla... Yanlış Bedrock'a geliyor en hızlı.
AlexFergusonHayranı Hectopat Katılım 1 Kasım 2020 Mesajlar 1.894 Çözümler 12 Yer Malatya 1 Ağustos 2021 #8 purpleguy dedi: Minecraft Bedrock Edition nereden indirilir? Ve Java editiona göre Bedrock Edition daha mı optimize? Genişletmek için tıkla... Microsoft Sotre'dan satın alabilirsin. Optimizasyon konusunda bence evet. Artı 0 Eksi
purpleguy dedi: Minecraft Bedrock Edition nereden indirilir? Ve Java editiona göre Bedrock Edition daha mı optimize? Genişletmek için tıkla... Microsoft Sotre'dan satın alabilirsin. Optimizasyon konusunda bence evet.
Khamzat Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 11 Mayıs 2020 Mesajlar 1.042 Çözümler 12 1 Ağustos 2021 #9 AlexFergusonHayranı dedi: Microsoft Sotre'dan satın alabilirsin. Optimizasyon konusunda bence evet. Genişletmek için tıkla... Java'da 180 alırken bedrockta 32 chunk ayarla 200 görüyorum fark çok. Artı 0 Eksi
AlexFergusonHayranı dedi: Microsoft Sotre'dan satın alabilirsin. Optimizasyon konusunda bence evet. Genişletmek için tıkla... Java'da 180 alırken bedrockta 32 chunk ayarla 200 görüyorum fark çok.
AlexFergusonHayranı Hectopat Katılım 1 Kasım 2020 Mesajlar 1.894 Çözümler 12 Yer Malatya 1 Ağustos 2021 #10 purpleguy dedi: Minecraft Bedrock Edition nereden indirilir? Ve Java editiona göre Bedrock Edition daha mı optimize? Genişletmek için tıkla... Aynı zamanda eğer bir arkadaşının Microsoft hesabında varsa, hesabını isteyip Microsoft Store'a bağlanıp indirebilirsin. Ve kendi Xbox hesabınla oynayabilirsin. En azından ben 7-8 kişiye bu şekilde paylaştım oyunu. Artı 0 Eksi
purpleguy dedi: Minecraft Bedrock Edition nereden indirilir? Ve Java editiona göre Bedrock Edition daha mı optimize? Genişletmek için tıkla... Aynı zamanda eğer bir arkadaşının Microsoft hesabında varsa, hesabını isteyip Microsoft Store'a bağlanıp indirebilirsin. Ve kendi Xbox hesabınla oynayabilirsin. En azından ben 7-8 kişiye bu şekilde paylaştım oyunu.