purpleguy Hectopat Katılım 16 Haziran 2021 Mesajlar 793 Çözümler 4 1 Ağustos 2021 #1 Minecraft Bedrock Edition nereden indirilir? Ve Java editiona göre Bedrock Edition daha mı optimize?
KS KS purpleguy Hectopat Katılım 16 Haziran 2021 Mesajlar 793 Çözümler 4 1 Ağustos 2021 #31 Windows Adam dedi: Sürüm kaç? Genişletmek için tıkla... 1607 Artı 0 Eksi
Windows Adam Hectopat Katılım 10 Ocak 2021 Mesajlar 2.637 Makaleler 2 Çözümler 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Ağustos 2021 #32 purpleguy dedi: 1607. Genişletmek için tıkla... Hocam o sürüme Microsoft Store ve Minecraft yükleyemezsiniz. Bunu indirip yükleyin. 17763.316 - Google Drive drive.google.com Artı 0 Eksi
purpleguy dedi: 1607. Genişletmek için tıkla... Hocam o sürüme Microsoft Store ve Minecraft yükleyemezsiniz. Bunu indirip yükleyin. 17763.316 - Google Drive drive.google.com
KS KS purpleguy Hectopat Katılım 16 Haziran 2021 Mesajlar 793 Çözümler 4 1 Ağustos 2021 #33 Windows Adam dedi: Hocam o sürüme Microsoft Store ve Minecraft yükleyemezsiniz. Genişletmek için tıkla... ghost spectre kullanıyorum,ghost toolboxda microsoft store indirme yeri var. Artı 0 Eksi
Windows Adam dedi: Hocam o sürüme Microsoft Store ve Minecraft yükleyemezsiniz. Genişletmek için tıkla... ghost spectre kullanıyorum,ghost toolboxda microsoft store indirme yeri var.
Windows Adam Hectopat Katılım 10 Ocak 2021 Mesajlar 2.637 Makaleler 2 Çözümler 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Ağustos 2021 #34 Windows Adam dedi: Hocam o sürüme Microsoft Store ve Minecraft yükleyemezsiniz. Bunu indirip yükleyin. 17763.316 - Google Drive drive.google.com Genişletmek için tıkla... Hocam bunu yükleyin. Artı 0 Eksi
Windows Adam dedi: Hocam o sürüme Microsoft Store ve Minecraft yükleyemezsiniz. Bunu indirip yükleyin. 17763.316 - Google Drive drive.google.com Genişletmek için tıkla... Hocam bunu yükleyin.
M mdy Hectopat Katılım 4 Kasım 2021 Mesajlar 89 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Şubat 2022 #35 purpleguy dedi: Linkini atar mısınız? Bulamadım Genişletmek için tıkla... Minecraft for Windows + Launcher ürününü satın al | Xbox Rastgele oluşturulan dünyaları keşfedin ve en basit evlerden en büyük kalelere kadar inanılmaz şeyler inşa edin. www.xbox.com microsoft store sitesinden almaya çalışınca xbox a atıyor isterseniz microsoft store uygulamasından da indirebilirsiniz Artı 0 Eksi
purpleguy dedi: Linkini atar mısınız? Bulamadım Genişletmek için tıkla... Minecraft for Windows + Launcher ürününü satın al | Xbox Rastgele oluşturulan dünyaları keşfedin ve en basit evlerden en büyük kalelere kadar inanılmaz şeyler inşa edin. www.xbox.com microsoft store sitesinden almaya çalışınca xbox a atıyor isterseniz microsoft store uygulamasından da indirebilirsiniz
LuxeTM Yoctopat Katılım 18 Temmuz 2022 Mesajlar 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Temmuz 2022 #36 Furkan1461 dedi: Sadece fiyat değişmedi, isim de değişti. Genişletmek için tıkla... Ya ben link bulamadım bana atar mısın? Artı 0 Eksi
Furkan1461 dedi: Sadece fiyat değişmedi, isim de değişti. Genişletmek için tıkla... Ya ben link bulamadım bana atar mısın?