Tregrast Kilopat Katılım 16 Aralık 2018 Mesajlar 444 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Mart 2021 #1 Orijinal Minecraft (Premium) hesabına sahibim. Launcher'de sadece Java Edition sürümünü görüyorum, Bedrock Edition'u nereden indirebilirim?
Orijinal Minecraft (Premium) hesabına sahibim. Launcher'de sadece Java Edition sürümünü görüyorum, Bedrock Edition'u nereden indirebilirim?
Nemai Megapat Katılım 25 Kasım 2020 Mesajlar 5.186 Çözümler 51 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Mart 2021 #2 Bedrock Edition'u Microsoft Store'dan satın almalısınız 77 TL'ye.
3 343248 Hectopat Katılım 3 Haziran 2020 Mesajlar 249 Çözümler 4 5 Mart 2021 #3 Tregrast dedi: Orijinal Minecraft (Premium) hesabına sahibim. Launcher'de sadece Java Edition sürümünü görüyorum, Bedrock Edition'u nereden indirebilirim? Genişletmek için tıkla... Microsoft Store.
Tregrast dedi: Orijinal Minecraft (Premium) hesabına sahibim. Launcher'de sadece Java Edition sürümünü görüyorum, Bedrock Edition'u nereden indirebilirim? Genişletmek için tıkla... Microsoft Store.
3 382019 Gigapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 26 Şubat 2020 Mesajlar 13.443 Makaleler 13 Çözümler 123 5 Mart 2021 #4 Microsoft Store'dan. Minecraft for Windows 10 Satın Al - Microsoft Store tr-TR Windows 10 için Işın izleme özelliği, Minecraft'a farklı bir grafik deneyimi getiriyor! İçerik üreticilerinin geliştirdiği dünyaları gerçekçi aydınlatma, canlı renkler, doğal yansıtıcı su ve ışık yayıcı dokularla yaşayın. www.microsoft.com
Microsoft Store'dan. Minecraft for Windows 10 Satın Al - Microsoft Store tr-TR Windows 10 için Işın izleme özelliği, Minecraft'a farklı bir grafik deneyimi getiriyor! İçerik üreticilerinin geliştirdiği dünyaları gerçekçi aydınlatma, canlı renkler, doğal yansıtıcı su ve ışık yayıcı dokularla yaşayın. www.microsoft.com
LiquidSnake Hectopat Katılım 4 Mart 2021 Mesajlar 487 Daha fazla Sistem Özellikleri RX 5600 XT R5 5500 16GB RAM | Playstation 5 Cinsiyet Erkek 5 Mart 2021 #5 Tregrast dedi: Orijinal Minecraft (Premium) hesabına sahibim. Launcher'de sadece Java Edition sürümünü görüyorum, Bedrock Edition'u nereden indirebilirim? Genişletmek için tıkla... Windows 10 olması gerek arama kısmına Microsoft Store yaz oradan aratma kısmında arat
Tregrast dedi: Orijinal Minecraft (Premium) hesabına sahibim. Launcher'de sadece Java Edition sürümünü görüyorum, Bedrock Edition'u nereden indirebilirim? Genişletmek için tıkla... Windows 10 olması gerek arama kısmına Microsoft Store yaz oradan aratma kısmında arat
HalePlace Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 30 Temmuz 2020 Mesajlar 2.086 Makaleler 2 Çözümler 9 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Mart 2021 #6 Tregrast dedi: Orijinal Minecraft (Premium) hesabına sahibim. Launcher'de sadece Java Edition sürümünü görüyorum, Bedrock Edition'u nereden indirebilirim? Genişletmek için tıkla... Java edition u aldığında sana Bedrock Edition bedavaya gelmiyor. 77 TL ye Microsoft Store dan ayrıca satın alman lazım.
Tregrast dedi: Orijinal Minecraft (Premium) hesabına sahibim. Launcher'de sadece Java Edition sürümünü görüyorum, Bedrock Edition'u nereden indirebilirim? Genişletmek için tıkla... Java edition u aldığında sana Bedrock Edition bedavaya gelmiyor. 77 TL ye Microsoft Store dan ayrıca satın alman lazım.
3 382019 Gigapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 26 Şubat 2020 Mesajlar 13.443 Makaleler 13 Çözümler 123 5 Mart 2021 #7 HalePlace dedi: Java edition u aldığında sana Bedrock Edition bedavaya gelmiyor. 77 TL ye Microsoft Store dan ayrıca satın alman lazım. Genişletmek için tıkla... Evet. Ama eskiden Java Edition'u aldığında Bedrock Edition'da geliyordu yanında.
HalePlace dedi: Java edition u aldığında sana Bedrock Edition bedavaya gelmiyor. 77 TL ye Microsoft Store dan ayrıca satın alman lazım. Genişletmek için tıkla... Evet. Ama eskiden Java Edition'u aldığında Bedrock Edition'da geliyordu yanında.