Minecraft Bedrock Edition sürümünü Windows 10 üzerinden oynuyorum. Oyunda hem skin yüklenmiyor hem de markete tıklamaya çalıştığımda playfab ortam uyuşmazlığı hatası alıyorum. Çözümü var mıdır acaba?
Öğlen her şey normal idi takii tekrar girmek istedim ilk önce şu uyarıyı aldım. Minecraft hesabım olmasına ve zamanında 80TL'ye aldığım oyun da satın alınmamış gözüküyordu sonra Microsoft'a girdim hesap çalınma korkusundan onda da hiçbir şey yoktu sonra minecraft.net e girdim belki oradan...
Öğlen her şey normal idi takii tekrar girmek istedim ilk önce şu uyarıyı aldım. Minecraft hesabım olmasına ve zamanında 80TL'ye aldığım oyun da satın alınmamış gözüküyordu sonra Microsoft'a girdim hesap çalınma korkusundan onda da hiçbir şey yoktu sonra minecraft.net e girdim belki oradan...
Mojang Türkiye ve Çevresindeki ülkelerin serverlerinde sorun olduğunu açıkladı minecraft discord sunucusunda. Sunucular en yakın zamanda açılacak lütfen çözmek için dosyalarınız değiştirmeyin.
Mojang Türkiye ve çevresindeki ülkelerin serverlerinde sorun olduğunu açıkladı Minecraft Discord sunucusunda. Sunucular en yakın zamanda açılacak lütfen çözmek için dosyalarınız değiştirmeyin.