2 297689 Hectopat Katılım 17 Ocak 2020 Mesajlar 1.719 Makaleler 1 Çözümler 7 15 Nisan 2021 #1 Minecraft'te kalkan yaptım ve sol koluma ekledim ama kullanamıyorum. Sağ tık çalışmıyor. Sağ tıkı nasıl kullanabilirim?
Minecraft'te kalkan yaptım ve sol koluma ekledim ama kullanamıyorum. Sağ tık çalışmıyor. Sağ tıkı nasıl kullanabilirim?
Khamzat Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 11 Mayıs 2020 Mesajlar 1.042 Çözümler 12 15 Nisan 2021 #2 Java'dan bedrocka benim gibi geçen birisi. Açıkçası bende bilmiyorum daha oyun kontrolleri hâlâ daha Mobil'den kalmış gibi düzenleyecekleri yok gibi.
Java'dan bedrocka benim gibi geçen birisi. Açıkçası bende bilmiyorum daha oyun kontrolleri hâlâ daha Mobil'den kalmış gibi düzenleyecekleri yok gibi.
2 297689 Hectopat Katılım 17 Ocak 2020 Mesajlar 1.719 Makaleler 1 Çözümler 7 15 Nisan 2021 #3 Khamzat dedi: Java'dan bedrocka benim gibi geçen birisi. Açıkçası bende bilmiyorum daha oyun kontrolleri hâlâ daha Mobil'den kalmış gibi düzenleyecekleri yok gibi. Genişletmek için tıkla... Şimdi öğrendim. Eğilmek için Shift tuşuna bastığımda kalkanı kullandım. Çok saçma. Madende çoğu zaman eğiliyorum ve görüş açım kapanıyor.
Khamzat dedi: Java'dan bedrocka benim gibi geçen birisi. Açıkçası bende bilmiyorum daha oyun kontrolleri hâlâ daha Mobil'den kalmış gibi düzenleyecekleri yok gibi. Genişletmek için tıkla... Şimdi öğrendim. Eğilmek için Shift tuşuna bastığımda kalkanı kullandım. Çok saçma. Madende çoğu zaman eğiliyorum ve görüş açım kapanıyor.
Khamzat Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 11 Mayıs 2020 Mesajlar 1.042 Çözümler 12 15 Nisan 2021 #4 297689 dedi: Şimdi öğrendim. Eğilmek için Shift tuşuna bastığımda kalkanı kullandım. Çok saçma. Maden de çoğu zaman eğiliyorum ve görüş açım kapanıyor. Genişletmek için tıkla... Kontrolleri hâlâ daha iğrenç bedrockun düzeltmeyede çalıştıkları yok Xbox 360 kontrolcüsü bağlayıp oynuyorum ben daha iyi oluyor kamera kontrol etmesi hâlâ daha rezalet ama alışılıyor.
297689 dedi: Şimdi öğrendim. Eğilmek için Shift tuşuna bastığımda kalkanı kullandım. Çok saçma. Maden de çoğu zaman eğiliyorum ve görüş açım kapanıyor. Genişletmek için tıkla... Kontrolleri hâlâ daha iğrenç bedrockun düzeltmeyede çalıştıkları yok Xbox 360 kontrolcüsü bağlayıp oynuyorum ben daha iyi oluyor kamera kontrol etmesi hâlâ daha rezalet ama alışılıyor.
ressh Kilopat Katılım 12 Mart 2021 Mesajlar 3.548 Makaleler 2 Çözümler 46 Yer Türkiye 15 Nisan 2021 #5 297689 dedi: Minecraft'te kalkan yaptım ve sol koluma ekledim ama kullanamıyorum. Sağ tık çalışmıyor. Sağ tıkı nasıl kullanabilirim? Genişletmek için tıkla... Shift tuşuna basınca aktifleşiyor olması gerek.
297689 dedi: Minecraft'te kalkan yaptım ve sol koluma ekledim ama kullanamıyorum. Sağ tık çalışmıyor. Sağ tıkı nasıl kullanabilirim? Genişletmek için tıkla... Shift tuşuna basınca aktifleşiyor olması gerek.
Thomas Musk Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 9 Haziran 2019 Mesajlar 2.009 Çözümler 37 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Nisan 2021 #6 297689 dedi: Şimdi öğrendim. Eğilmek için Shift tuşuna bastığımda kalkanı kullandım. Çok saçma. Madende çoğu zaman eğiliyorum ve görüş açım kapanıyor. Genişletmek için tıkla... Bedrock kötü bir sürüm. Java daha iyi. Keşke para harcamasaydınız.
297689 dedi: Şimdi öğrendim. Eğilmek için Shift tuşuna bastığımda kalkanı kullandım. Çok saçma. Madende çoğu zaman eğiliyorum ve görüş açım kapanıyor. Genişletmek için tıkla... Bedrock kötü bir sürüm. Java daha iyi. Keşke para harcamasaydınız.
ressh Kilopat Katılım 12 Mart 2021 Mesajlar 3.548 Makaleler 2 Çözümler 46 Yer Türkiye 15 Nisan 2021 #7 Thomas Musk dedi: Bedrock kötü bir sürüm. Java daha iyi. Keşke para harcamasaydınız. Genişletmek için tıkla... Bedrock niçin kötü bir sürüm?
Thomas Musk dedi: Bedrock kötü bir sürüm. Java daha iyi. Keşke para harcamasaydınız. Genişletmek için tıkla... Bedrock niçin kötü bir sürüm?
2 297689 Hectopat Katılım 17 Ocak 2020 Mesajlar 1.719 Makaleler 1 Çözümler 7 15 Nisan 2021 #8 Thomas Musk dedi: Bedrock kötü bir sürüm. Java daha iyi. Keşke para harcamasaydınız. Genişletmek için tıkla... Sanırım bir buçuk sene önce almıştım Durmaplay'den. İndirimde 9 TL'ye kadar düşmüştü. Online'ı bile iyi değil. Java buna bin basar.
Thomas Musk dedi: Bedrock kötü bir sürüm. Java daha iyi. Keşke para harcamasaydınız. Genişletmek için tıkla... Sanırım bir buçuk sene önce almıştım Durmaplay'den. İndirimde 9 TL'ye kadar düşmüştü. Online'ı bile iyi değil. Java buna bin basar.
Khamzat Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 11 Mayıs 2020 Mesajlar 1.042 Çözümler 12 15 Nisan 2021 #9 Bedrock bende sadece snapshotları incelemek ve arkadaşlarımla oynamak için var birisi mobilden birisi konsoldan giriyor.
Bedrock bende sadece snapshotları incelemek ve arkadaşlarımla oynamak için var birisi mobilden birisi konsoldan giriyor.
PeluşPenguen Hectopat Katılım 10 Ocak 2021 Mesajlar 1.481 Makaleler 1 Çözümler 4 Yer Артём Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Nisan 2021 #10 297689 dedi: Sanırım bir buçuk sene önce almıştım DurmaPlay'den. İndirimde 9 TL'ye kadar düşmüştü. Online'ı bile iyi değil. Java buna bin basar. Genişletmek için tıkla... Ama cüzdanımız aynı şeyleri söylemiyor. Ben de bedrock sürümü alacağım. Çünkü param ona yetiyor sadece. Khamzat dedi: Bedrock bende sadece snapshotları incelemek ve arkadaşlarımla oynamak için var birisi mobilden birisi konsoldan giriyor. Genişletmek için tıkla... Sizce PC'ye mi alınmalı yoksa telefona mı kararsız kaldım(kendim için)?
297689 dedi: Sanırım bir buçuk sene önce almıştım DurmaPlay'den. İndirimde 9 TL'ye kadar düşmüştü. Online'ı bile iyi değil. Java buna bin basar. Genişletmek için tıkla... Ama cüzdanımız aynı şeyleri söylemiyor. Ben de bedrock sürümü alacağım. Çünkü param ona yetiyor sadece. Khamzat dedi: Bedrock bende sadece snapshotları incelemek ve arkadaşlarımla oynamak için var birisi mobilden birisi konsoldan giriyor. Genişletmek için tıkla... Sizce PC'ye mi alınmalı yoksa telefona mı kararsız kaldım(kendim için)?