Minecraft Bedrock Edition voice chat nasıl açılır?

SlayerTurtle

Centipat
Makaleler
1
Daha fazla  
Minecraft Bedrock Edition'da proximity voice chat diye bir mod, buldum bu modla sesli konuşulabiliyormuş. Ben bu modu hem bilgisayara, hem de telefona nasıl kurabilirim?

Minecraft Bedrock Edition'da proximity voice chat diye bir mod, buldum bu modla sesli konuşulabiliyormuş. Ben bu modu hem bilgisayara, hem de telefona nasıl kurabilirim?

Mod Bedrock Edition ile uyumlu ise modu indirdikten sonra modun üstüne çift tıkladığında otomatik Bedrock Edition Minecraft açılacak ve mod oyunun içine entegre olacak. Telefonda da bilgisayarda da olay aynı şekilde işliyor. İnen moda çift tıkla telefondaysan üstüne bas otomatik Minecraft açılır mod kaynak paketleri kısmına otomatik yüklenir.

Mod Bedrock Edition ile uyumlu ise modu indirdikten sonra modun üstüne çift tıkladığında otomatik Bedrock Edition Minecraft açılacak ve mod oyunun içine entegre olacak. Telefonda da bilgisayarda da olay aynı şekilde işliyor. İnen moda çift tıkla telefondaysan üstüne bas otomatik Minecraft açılır mod kaynak paketleri kısmına otomatik yüklenir.

Hayır hocam bu modun kurulum şekli farklı bir ek program dahs kurmak gerekiyor ama Japonca yazdığı için anlamadım o yüzden buraya konu açtım.

mod burda

Son düzenleme:
Hayır hocam bu modun kurulum şekli farklı bir ek program dahs kurmak gerekiyor ama Japonca yazdığı için anlamadım o yüzden buraya konu açtım.

Mod burada.

Modun yorumlarına yakın tarihte insanlar lütfen modu güncelleyin, mod çalışmıyor, düzgün entegre edilemiyor tarzında şeyler yazmışlar. Bence sorun mod ile alakalı. Farklı mod deneyin bence.
Araştırdım biraz fakat attığınız mod dışında Bedrock için herhangi bir mod bulamadım. Bazı insaanlar Bedrock Store'unda olduğunu söylemiş. İlk ayı bedava olan realms paketini satın alırsanız bir miktar oyun içi para veriyordu diye hatırlıyorum. O para yeterse Store'da da o tarz bir mod varsa onu satın alın bence.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı