Sgm33 Hectopat Katılım 4 Temmuz 2022 Mesajlar 1.702 Makaleler 4 Çözümler 31 12 Ağustos 2022 #1 Minecraft Bedrock Edition vs Java size hangisi daha iyi? Bence Bedrock Edition optimizasyon arayüz ve animasyonlarda iyi. Java ise PvP'de mod gibi şeyler ile daha iyi. Son düzenleme: 12 Ağustos 2022
Minecraft Bedrock Edition vs Java size hangisi daha iyi? Bence Bedrock Edition optimizasyon arayüz ve animasyonlarda iyi. Java ise PvP'de mod gibi şeyler ile daha iyi.
El Quvava Hectopat Katılım 24 Aralık 2020 Mesajlar 2.319 Çözümler 5 Yer Ankara 12 Ağustos 2022 #2 Javada daha çok sunucu var çoğu kişi Javayı tercih ediyor.
E Ed1tH Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 17 Ekim 2019 Mesajlar 4.870 Çözümler 40 12 Ağustos 2022 #3 Bana göre Java daha iyi ben genelde Multiplayer oynuyorum.
KaanDede Hectopat Katılım 14 Mart 2020 Mesajlar 585 Çözümler 5 Yer Dünya Daha fazla Sistem Özellikleri 1. Bilgisayarım: 32GB Ram, 512 GB NVME2 SSD, RTX 3060 , AMD 5 5500 , Windows 11 Pro. Cinsiyet Erkek 12 Ağustos 2022 #4 Sgm33 dedi: Minecraft Bedrock Edition vs Java size hangisi daha iyi? Bence Bedrock Edition optimizasyon arayüz ve animasyonlarda daha iyi Java ise PvP'de mod gibi şeyler ile daha iyi. Genişletmek için tıkla... Bence bu tartışmalar bitmeli çünkü artık Java ve bedrock birlikte Microsoft Store'da 200 TL'ye satılıyor.
Sgm33 dedi: Minecraft Bedrock Edition vs Java size hangisi daha iyi? Bence Bedrock Edition optimizasyon arayüz ve animasyonlarda daha iyi Java ise PvP'de mod gibi şeyler ile daha iyi. Genişletmek için tıkla... Bence bu tartışmalar bitmeli çünkü artık Java ve bedrock birlikte Microsoft Store'da 200 TL'ye satılıyor.
Fischerk Kilopat Katılım 19 Kasım 2020 Mesajlar 1.849 Çözümler 28 12 Ağustos 2022 #5 Sgm33 dedi: Minecraft Bedrock Edition vs Java size hangisi daha iyi? Bence Bedrock Edition optimizasyon arayüz ve animasyonlarda daha iyi Java ise PvP'de mod gibi şeyler ile daha iyi. Genişletmek için tıkla... PvP için Java daha iyi çünkü sunucu bolluğu var ama arkadaşlarla oynama kolaylığı açısından Bedrock.
Sgm33 dedi: Minecraft Bedrock Edition vs Java size hangisi daha iyi? Bence Bedrock Edition optimizasyon arayüz ve animasyonlarda daha iyi Java ise PvP'de mod gibi şeyler ile daha iyi. Genişletmek için tıkla... PvP için Java daha iyi çünkü sunucu bolluğu var ama arkadaşlarla oynama kolaylığı açısından Bedrock.
Bohohohyoott Hectopat Katılım 21 Nisan 2021 Mesajlar 679 Çözümler 1 Yer Yozgat Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Ağustos 2022 #6 Tek başına oynayacaksan bedrock ben o yüzden bedrock aldım.
B bugra278 Hectopat Katılım 8 Ocak 2022 Mesajlar 150 Yer Īstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Ağustos 2023 #7 Sgm33 dedi: Minecraft Bedrock Edition vs Java size hangisi daha iyi? Bence Bedrock Edition optimizasyon arayüz ve animasyonlarda iyi. Java ise PvP'de mod gibi şeyler ile daha iyi. Genişletmek için tıkla... Bana sorarsan Java.
Sgm33 dedi: Minecraft Bedrock Edition vs Java size hangisi daha iyi? Bence Bedrock Edition optimizasyon arayüz ve animasyonlarda iyi. Java ise PvP'de mod gibi şeyler ile daha iyi. Genişletmek için tıkla... Bana sorarsan Java.