5 573576 Centipat Katılım 11 Ağustos 2022 Mesajlar 86 29 Ocak 2023 #1 Merhaba, Windows 8.1'e Minecraft Bedrock Edition indiriliyor mu? Son düzenleyen: Moderatör: 29 Ocak 2023
jusbeprophet Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 9 Temmuz 2020 Mesajlar 1.262 Makaleler 7 Çözümler 10 30 Ocak 2023 #11 472107 dedi: Hocam o Pocket Edition değil miydi? Genişletmek için tıkla... Hayır, Bedrock versiyonu. Pocket versiyonu birkaç yıl önce kaldırıldı. Artı 0 Eksi
472107 dedi: Hocam o Pocket Edition değil miydi? Genişletmek için tıkla... Hayır, Bedrock versiyonu. Pocket versiyonu birkaç yıl önce kaldırıldı.
BGSGP Hectopat Katılım 24 Ağustos 2021 Mesajlar 1.723 Makaleler 3 Çözümler 22 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Ocak 2023 #12 Adı üzerinde "Minecraft for Windows." yani oynayamazsınız. Ancak Java Edition'u oynayabilirsiniz. Haberiniz yok ise söylüyorum: Bedrock Edition (Windows 10 Edition) sürümüne sahipseniz Java da hesabınıza geliyor. Bence Java oynayın. Artı 0 Eksi
Adı üzerinde "Minecraft for Windows." yani oynayamazsınız. Ancak Java Edition'u oynayabilirsiniz. Haberiniz yok ise söylüyorum: Bedrock Edition (Windows 10 Edition) sürümüne sahipseniz Java da hesabınıza geliyor. Bence Java oynayın.
KS KS 5 573576 Centipat Katılım 11 Ağustos 2022 Mesajlar 86 30 Ocak 2023 #13 BGSGP dedi: Adı üzerinde "Minecraft for Windows." yani oynayamazsınız. Ancak Java Edition'u oynayabilirsiniz. Haberiniz yok ise söylüyorum: Bedrock Edition (Windows 10 Edition) sürümüne sahipseniz Java da hesabınıza geliyor. Bence Java oynayın. Genişletmek için tıkla... Zaten Java oynuyorum o daha iyi ama arkadaşlarımla oynamak için Bedrock Edition sürümünü oynayacaktım ama maalesef oynayamam, artık Windows 10'a geçersem oynarım. Artı 0 Eksi
BGSGP dedi: Adı üzerinde "Minecraft for Windows." yani oynayamazsınız. Ancak Java Edition'u oynayabilirsiniz. Haberiniz yok ise söylüyorum: Bedrock Edition (Windows 10 Edition) sürümüne sahipseniz Java da hesabınıza geliyor. Bence Java oynayın. Genişletmek için tıkla... Zaten Java oynuyorum o daha iyi ama arkadaşlarımla oynamak için Bedrock Edition sürümünü oynayacaktım ama maalesef oynayamam, artık Windows 10'a geçersem oynarım.