Vorfell Hectopat Katılım 10 Ekim 2021 Mesajlar 2.374 Çözümler 17 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Mayıs 2022 #1 Yazın Minecraft, Java'sı olana bedrock. Bedrock'ı olana Java verecek. Peki ben Game Pass üzerinden bedrock oynasam yazın bana Java gelir mi? Son düzenleyen: Moderatör: 1 Mayıs 2022
Yazın Minecraft, Java'sı olana bedrock. Bedrock'ı olana Java verecek. Peki ben Game Pass üzerinden bedrock oynasam yazın bana Java gelir mi?
T Teknocuk Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 2 Eylül 2020 Mesajlar 4.963 Makaleler 1 Çözümler 28 1 Mayıs 2022 #2 Gelmez. Satın alman gerek. Artı 0 Eksi
XPLSG Gigapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 2 Ekim 2020 Mesajlar 11.328 Makaleler 8 Çözümler 179 1 Mayıs 2022 #3 Hayır satın almak zorundasın. Artı 0 Eksi
1 192269 Megapat Katılım 3 Aralık 2017 Mesajlar 2.060 Makaleler 1 Çözümler 55 1 Mayıs 2022 #4 Hayır Game Pass geçici olduğu için gelmez ama Bedrock'u kalıcı olarak satın alırsan yazın Java'yı ücretsiz olarak alabileceksin, bunun için bu olay başladığında Microsoft Store'a girip Minecraft Bundle'ı bulup Al tuşuna basman yeterli olacak. Artı 0 Eksi
Hayır Game Pass geçici olduğu için gelmez ama Bedrock'u kalıcı olarak satın alırsan yazın Java'yı ücretsiz olarak alabileceksin, bunun için bu olay başladığında Microsoft Store'a girip Minecraft Bundle'ı bulup Al tuşuna basman yeterli olacak.
Vavien. Zettapat Katkıda Bulunan Forumun Hafızası 1000'e Doğru İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 20 Aralık 2014 Mesajlar 19.448 Makaleler 6 Çözümler 513 Yer İstanbul 1 Mayıs 2022 #5 Vorfell dedi: Yazın Minecraft, Java'sı olana Bedrock. Bedrock'ı olana Java verecek. Genişletmek için tıkla... Evet, satın almış olana o şekilde yapacak. Game Pass ile erişime sahip oluyorsunuz. Ürüne değil. Artı 0 Eksi
Vorfell dedi: Yazın Minecraft, Java'sı olana Bedrock. Bedrock'ı olana Java verecek. Genişletmek için tıkla... Evet, satın almış olana o şekilde yapacak. Game Pass ile erişime sahip oluyorsunuz. Ürüne değil.
Lorna Shore Decipat Katılım 19 Aralık 2021 Mesajlar 1.584 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Mayıs 2022 #6 Game Pass'e sahip olduğunu süre boyunca hem bedrock hem de java sürümlerini oynayabiliyorsunuz fakat kalıcı olmuyor. Artı 0 Eksi
Game Pass'e sahip olduğunu süre boyunca hem bedrock hem de java sürümlerini oynayabiliyorsunuz fakat kalıcı olmuyor.
VitoScal Femtopat Katılım 26 Haziran 2025 Mesajlar 24 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Ağustos 2025 #7 Ben 2-3 yıl önce almıştım. Minecraft halen oynayabiliyorum. Minecraft'ta kalıcı olarak geliyor diye biliyorum, hem Java hem Bedrock Artı 0 Eksi
Ben 2-3 yıl önce almıştım. Minecraft halen oynayabiliyorum. Minecraft'ta kalıcı olarak geliyor diye biliyorum, hem Java hem Bedrock