4 479980 Decapat Katılım 29 Temmuz 2021 Mesajlar 742 Çözümler 1 21 Mayıs 2023 #1 Arkadaşlar Minecraft Bedrock'ta zombiye ad etiketi ile isim verdim. Komut bloğunu kullanarak ad etiketi için nasıl komut gerçekleştirebilirim?
Arkadaşlar Minecraft Bedrock'ta zombiye ad etiketi ile isim verdim. Komut bloğunu kullanarak ad etiketi için nasıl komut gerçekleştirebilirim?
Abu Thabit Koghony Hectopat Katılım 15 Haziran 2022 Mesajlar 1.107 Çözümler 10 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Mayıs 2023 #2 479980 dedi: Arkadaşlar Minecraft Bedrock'ta zombiye ad etiketi ile isim verdim. Komut bloğunu kullanarak ad etiketi için nasıl komut gerçekleştirebilirim? Genişletmek için tıkla... /summon ~~~ zombie {isim} olması gerek bir denermisiniz sanırım bundan bahsediyorsunuz
479980 dedi: Arkadaşlar Minecraft Bedrock'ta zombiye ad etiketi ile isim verdim. Komut bloğunu kullanarak ad etiketi için nasıl komut gerçekleştirebilirim? Genişletmek için tıkla... /summon ~~~ zombie {isim} olması gerek bir denermisiniz sanırım bundan bahsediyorsunuz
4 479980 Decapat Katılım 29 Temmuz 2021 Mesajlar 742 Çözümler 1 21 Mayıs 2023 #3 Abu Thabit Koghony dedi: /Summon ~~~ zombie {isim} Olması gerek bir dener misiniz sanırım bundan bahsediyorsunuz. Genişletmek için tıkla... Tamam yaptım teşekkürler.
Abu Thabit Koghony dedi: /Summon ~~~ zombie {isim} Olması gerek bir dener misiniz sanırım bundan bahsediyorsunuz. Genişletmek için tıkla... Tamam yaptım teşekkürler.