Waylarama Hectopat Katılım 1 Ekim 2022 Mesajlar 93 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Haziran 2023 #1 Ortadaki yükseklik onu biliyorum ama sağdaki mi soldaki mi x ya da y onu bilmiyorum yardımcı olsanız bir. Son düzenleyen: Moderatör: 3 Haziran 2023
Ortadaki yükseklik onu biliyorum ama sağdaki mi soldaki mi x ya da y onu bilmiyorum yardımcı olsanız bir.
Abu Thabit Koghony Hectopat Katılım 15 Haziran 2022 Mesajlar 1.107 Çözümler 10 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Haziran 2023 #2 en başta her zaman x ortada y sonda z bulunur. XYZ şeklinde. Artı 0 Eksi
5 590736 Hectopat Katılım 10 Ekim 2022 Mesajlar 2.555 Makaleler 1 Çözümler 26 3 Haziran 2023 #3 Waylarama dedi: Ortadaki yükseklik onu biliyorum ama sağdaki mi soldaki mi x ya da y onu bilmiyorum yardımcı olsanız bir. Genişletmek için tıkla... X, Y ve Z ekseni bulunur. X ekseni yatay (apsis), Y ekseni dikey (ordinat), Z ekseni de yükseklik. Artı 0 Eksi
Waylarama dedi: Ortadaki yükseklik onu biliyorum ama sağdaki mi soldaki mi x ya da y onu bilmiyorum yardımcı olsanız bir. Genişletmek için tıkla... X, Y ve Z ekseni bulunur. X ekseni yatay (apsis), Y ekseni dikey (ordinat), Z ekseni de yükseklik.
KS KS Waylarama Hectopat Katılım 1 Ekim 2022 Mesajlar 93 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Haziran 2023 #4 Abu Thabit Koghony dedi: en başta her zaman x ortada y sonda z bulunur. XYZ şeklinde. Genişletmek için tıkla... Z ortada yukarı ya da aşağı gittiğimde değişiyor 590736 dedi: X, Y ve Z ekseni bulunur. X ekseni yatay (apsis), Y ekseni dikey (ordinat), Z ekseni de yükseklik. Genişletmek için tıkla... Onu biliyorum zaten z ortada x sondaki mi baştaki mi onu bilmiyorum Artı 0 Eksi
Abu Thabit Koghony dedi: en başta her zaman x ortada y sonda z bulunur. XYZ şeklinde. Genişletmek için tıkla... Z ortada yukarı ya da aşağı gittiğimde değişiyor 590736 dedi: X, Y ve Z ekseni bulunur. X ekseni yatay (apsis), Y ekseni dikey (ordinat), Z ekseni de yükseklik. Genişletmek için tıkla... Onu biliyorum zaten z ortada x sondaki mi baştaki mi onu bilmiyorum
Abu Thabit Koghony Hectopat Katılım 15 Haziran 2022 Mesajlar 1.107 Çözümler 10 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Haziran 2023 #5 Waylarama dedi: Z ortada yukarı ya da aşağı gittiğimde değişiyor Onu biliyorum zaten z ortada x sondaki mi baştaki mi onu bilmiyorum Genişletmek için tıkla... Örneğin 10 blok yukarı veya aşağı çıkıp indiğinizde Y kordinatı değişiyor yükseklik oluyor. Artı 0 Eksi
Waylarama dedi: Z ortada yukarı ya da aşağı gittiğimde değişiyor Onu biliyorum zaten z ortada x sondaki mi baştaki mi onu bilmiyorum Genişletmek için tıkla... Örneğin 10 blok yukarı veya aşağı çıkıp indiğinizde Y kordinatı değişiyor yükseklik oluyor.
KS KS Waylarama Hectopat Katılım 1 Ekim 2022 Mesajlar 93 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Haziran 2023 #6 Abu Thabit Koghony dedi: Örneğin 10 blok yukarı veya aşağı çıkıp indiğinizde Y kordinatı değişiyor yükseklik oluyor. Genişletmek için tıkla... Peki z ne oluyor o zaman Artı 0 Eksi
Abu Thabit Koghony dedi: Örneğin 10 blok yukarı veya aşağı çıkıp indiğinizde Y kordinatı değişiyor yükseklik oluyor. Genişletmek için tıkla... Peki z ne oluyor o zaman
Abu Thabit Koghony Hectopat Katılım 15 Haziran 2022 Mesajlar 1.107 Çözümler 10 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Haziran 2023 #7 Waylarama dedi: Z ortada yukarı ya da aşağı gittiğimde değişiyor Onu biliyorum zaten z ortada x sondaki mi baştaki mi onu bilmiyorum Genişletmek için tıkla... X en başta olur örnek olarak -269 75 1420 kordinatında x=-269 y=75 z=1420 oluyor Artı 0 Eksi
Waylarama dedi: Z ortada yukarı ya da aşağı gittiğimde değişiyor Onu biliyorum zaten z ortada x sondaki mi baştaki mi onu bilmiyorum Genişletmek için tıkla... X en başta olur örnek olarak -269 75 1420 kordinatında x=-269 y=75 z=1420 oluyor
KS KS Waylarama Hectopat Katılım 1 Ekim 2022 Mesajlar 93 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Haziran 2023 #8 Abu Thabit Koghony dedi: X en başta olur örnek olarak -269 75 1420 kordinatında x=-269 y=75 z=1420 oluyor Genişletmek için tıkla... Chunkbase den bakerken dikey düzlem x yatay düzlem de y mi Waylarama dedi: Chunkbase den bakerken dikey düzlem x yatay düzlem de y mi Genişletmek için tıkla... Yatay z mi diyecektim Artı 0 Eksi
Abu Thabit Koghony dedi: X en başta olur örnek olarak -269 75 1420 kordinatında x=-269 y=75 z=1420 oluyor Genişletmek için tıkla... Chunkbase den bakerken dikey düzlem x yatay düzlem de y mi Waylarama dedi: Chunkbase den bakerken dikey düzlem x yatay düzlem de y mi Genişletmek için tıkla... Yatay z mi diyecektim
Glade Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 3 Ekim 2020 Mesajlar 4.602 Makaleler 10 Çözümler 37 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek FIFA 14 :) 3 Haziran 2023 #9 Minecraft'ta koordinat her zaman sırasıyla X, Y ve Z olarak belirlenir. X boylam(spawnın doğu veya batısını belirtir.), Y irtifa(deniz seviyesini belirtir, 0 deniz seviyesidir.). Kısacası XYZ oyundaki konumunuzu belirtir. Artı 0 Eksi
Minecraft'ta koordinat her zaman sırasıyla X, Y ve Z olarak belirlenir. X boylam(spawnın doğu veya batısını belirtir.), Y irtifa(deniz seviyesini belirtir, 0 deniz seviyesidir.). Kısacası XYZ oyundaki konumunuzu belirtir.
Abu Thabit Koghony Hectopat Katılım 15 Haziran 2022 Mesajlar 1.107 Çözümler 10 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Haziran 2023 #10 Waylarama dedi: Chunkbase den bakerken dikey düzlem x yatay düzlem de y mi Yatay z mi diyecektim Genişletmek için tıkla... kuzey ve güney z oluyor hocam. Yani X Doğu Batı Y yükseklik Z güney kuzey diyebiliriz. Artı 0 Eksi
Waylarama dedi: Chunkbase den bakerken dikey düzlem x yatay düzlem de y mi Yatay z mi diyecektim Genişletmek için tıkla... kuzey ve güney z oluyor hocam. Yani X Doğu Batı Y yükseklik Z güney kuzey diyebiliriz.