NotKerem Attopat Katılım 4 Mayıs 2023 Mesajlar 34 7 Mayıs 2023 #1 Oynanabiliyorsa Realme davet edebilirim. Xbox: Kyeceoul.
Y yapiz Megapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 22 Ağustos 2021 Mesajlar 11.759 Makaleler 4 Çözümler 36 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Mayıs 2023 #2 PC'de de Bedrock sürümü ise oynarsınız.
NotKerem Attopat Katılım 4 Mayıs 2023 Mesajlar 34 7 Mayıs 2023 #3 yapiz dedi: PC'de de Bedrock sürümü ise oynarsınız. Genişletmek için tıkla... Pc deki kişi ile mobilde realmde oynayabilir miyim?
yapiz dedi: PC'de de Bedrock sürümü ise oynarsınız. Genişletmek için tıkla... Pc deki kişi ile mobilde realmde oynayabilir miyim?
M Mergatio Hectopat Katılım 21 Kasım 2020 Mesajlar 73 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Mayıs 2023 #4 Minecraft bunun üstünde çalışıyor 1.20 güncellemesi ile bu mümkün hala gelecek ama bedrock edition microsoft store dan edinirseniz pc de de oynamak mümkün
Minecraft bunun üstünde çalışıyor 1.20 güncellemesi ile bu mümkün hala gelecek ama bedrock edition microsoft store dan edinirseniz pc de de oynamak mümkün
Y yapiz Megapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 22 Ağustos 2021 Mesajlar 11.759 Makaleler 4 Çözümler 36 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Mayıs 2023 #5 NotKerem dedi: PC'deki kişi ile mobilde realmde oynayabilir miyim? Genişletmek için tıkla... Evet.
spam Decapat Katılım 3 Mayıs 2023 Mesajlar 394 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Mayıs 2023 #6 Bilgisayar'a Minecraft Bedrock yüklerseniz telefondan bilgisayardaki kişi ile beraber oynayabilirsiniz.
Bilgisayar'a Minecraft Bedrock yüklerseniz telefondan bilgisayardaki kişi ile beraber oynayabilirsiniz.
NotKerem Attopat Katılım 4 Mayıs 2023 Mesajlar 34 7 Mayıs 2023 #7 spam dedi: Bilgisayar'a Minecraft Bedrock yüklerseniz telefondan bilgisayardaki kişi ile beraber oynayabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... O zaman minecraft bedrock yeterli farklı cihazlar olsa da. Oyun arkadaşı arıyorum da.
spam dedi: Bilgisayar'a Minecraft Bedrock yüklerseniz telefondan bilgisayardaki kişi ile beraber oynayabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... O zaman minecraft bedrock yeterli farklı cihazlar olsa da. Oyun arkadaşı arıyorum da.
spam Decapat Katılım 3 Mayıs 2023 Mesajlar 394 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Mayıs 2023 #8 NotKerem dedi: O zaman Minecraft Bedrock yeterli farklı cihazlar olsa da. Oyun arkadaşı arıyorum da. Genişletmek için tıkla... Evet, ayrıca sürümün de aynı olması gerek.
NotKerem dedi: O zaman Minecraft Bedrock yeterli farklı cihazlar olsa da. Oyun arkadaşı arıyorum da. Genişletmek için tıkla... Evet, ayrıca sürümün de aynı olması gerek.
5 530546 Decipat Katılım 14 Mart 2022 Mesajlar 3.804 Çözümler 1 7 Mayıs 2023 #9 NotKerem dedi: Oynanabiliyorsa Realme davet edebilirim. Xbox: Kyeceoul. Genişletmek için tıkla... Evet oynanbiliyor. Ben bilgisayardan oynuyorum. Siz oynuyormusunuz?
NotKerem dedi: Oynanabiliyorsa Realme davet edebilirim. Xbox: Kyeceoul. Genişletmek için tıkla... Evet oynanbiliyor. Ben bilgisayardan oynuyorum. Siz oynuyormusunuz?
S Spidez Decapat Katılım 25 Nisan 2023 Mesajlar 124 Daha fazla Cinsiyet Diğer 7 Mayıs 2023 #10 Ben de teyit edebilirim. Biz arkadaşlar mobilden girerken arkadaşın biri PC'den girip hepimizi öldürüp kaçıyordu.
Ben de teyit edebilirim. Biz arkadaşlar mobilden girerken arkadaşın biri PC'den girip hepimizi öldürüp kaçıyordu.