M mr.pro Centipat Katılım 20 Ocak 2024 Mesajlar 92 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Ocak 2024 #1 C++ bilmiyorum ama C# öğreneceğim. C# ile Minecraft Bedrock modu yapılır mı?
LDPli Gabimaru Centipat Katılım 5 Ekim 2023 Mesajlar 541 Makaleler 1 Çözümler 2 Yer Samsun Çarşamba Daha fazla Sistem Özellikleri AMD Ryzen 3 7320U 8 GB LPDDR5 RAM AMD Radeon Graphics Acer Aspire 3 Laptop Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 28 Ocak 2024 #2 Hocam MCreator ile Bedrock için add-on'lar yapabilirsiniz.
M mr.pro Centipat Katılım 20 Ocak 2024 Mesajlar 92 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Ocak 2024 #3 LDPli Gabimaru dedi: Hocam MCreator ile Bedrock için add-on'lar yapabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Onu ben de biliyorum. Sorduğum şey: "C# ile Minecraft Bedrock modu yapılır mı?"
LDPli Gabimaru dedi: Hocam MCreator ile Bedrock için add-on'lar yapabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Onu ben de biliyorum. Sorduğum şey: "C# ile Minecraft Bedrock modu yapılır mı?"
LDPli Gabimaru Centipat Katılım 5 Ekim 2023 Mesajlar 541 Makaleler 1 Çözümler 2 Yer Samsun Çarşamba Daha fazla Sistem Özellikleri AMD Ryzen 3 7320U 8 GB LPDDR5 RAM AMD Radeon Graphics Acer Aspire 3 Laptop Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 29 Ocak 2024 #4 mr.pro dedi: Onu ben de biliyorum. Sorduğum şey: "C# ile Minecraft Bedrock modu yapılır mı?" Genişletmek için tıkla... Onu bilmiyorum hocam.
mr.pro dedi: Onu ben de biliyorum. Sorduğum şey: "C# ile Minecraft Bedrock modu yapılır mı?" Genişletmek için tıkla... Onu bilmiyorum hocam.
M mr.pro Centipat Katılım 20 Ocak 2024 Mesajlar 92 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Mart 2024 #5 Mod yaparken kod kullanınca daha iyi oluyor.