Çözüldü Minecraft Bedrock RTX açma

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Makaleler
4
Daha fazla  
Arkadaşlar bende Windows 10 sürümü var. RTX açmak için illa Insider'e kaydolmak mı lazım?1.18 de RTX açmanın (beta olabilir fakat 1.18 olması lazım) bir yolu yok mudur?

Çözüm
Hocam evet, Insider'a kaydolmanız ve beta sürümüne geçmeniz gerekli. Neden halen betadan çıkmadığına anlam veremiyorum ama yapacak bir şey yok.
Oyun içerisinde de kendi haritalarınızda kullanamazsınız. Markette sizin için ücretsiz "Işın izleme haritaları" olacak. Onları edinmelisiniz. Orada RT açabilirsiniz.
Açıp kapamak için Ş tuşuna basmalısınız.
Ayrıca sormuşsunuz, hayır, normal (Java) Minecraft'ta RT yok. Orada hiçbir şekilde kullanamazsınız.
Ayarlardan açılabiliyor diye biliyorum
Ş tuşu ile de açılabiliyordu galiba

Hocam evet, Insider'a kaydolmanız ve beta sürümüne geçmeniz gerekli. Neden halen betadan çıkmadığına anlam veremiyorum ama yapacak bir şey yok.
Oyun içerisinde de kendi haritalarınızda kullanamazsınız. Markette sizin için ücretsiz "Işın izleme haritaları" olacak. Onları edinmelisiniz. Orada RT açabilirsiniz.
Açıp kapamak için Ş tuşuna basmalısınız.
Ayrıca sormuşsunuz, hayır, normal (Java) Minecraft'ta RT yok. Orada hiçbir şekilde kullanamazsınız.

Çözüm
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…