MetehanGez Hectopat Katılım 2 Aralık 2021 Mesajlar 19 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Ocak 2023 #1 Play Store'dan Minecraft almayı düşünüyorum sizce bedrock sürümünü satın alsam Java'dan da oynayabilir miyim?
Play Store'dan Minecraft almayı düşünüyorum sizce bedrock sürümünü satın alsam Java'dan da oynayabilir miyim?
H Hocaam Femtopat Katılım 11 Ocak 2023 Mesajlar 9 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Ocak 2023 #2 Bedrock sürümü farklı, Java sürümü farklı diye biliyorum. Artı 0 Eksi
KS KS MetehanGez Hectopat Katılım 2 Aralık 2021 Mesajlar 19 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Ocak 2023 #3 Hocaam dedi: Bedrock sürümü farklı, Java sürümü farklı diye biliyorum. Genişletmek için tıkla... Hayır mesela diyelim Mobile'den bedrock sürümü aldım, oradaki hesabı mı Java da kullanabilir miyim? Artı 0 Eksi
Hocaam dedi: Bedrock sürümü farklı, Java sürümü farklı diye biliyorum. Genişletmek için tıkla... Hayır mesela diyelim Mobile'den bedrock sürümü aldım, oradaki hesabı mı Java da kullanabilir miyim?
Y yapiz Megapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 22 Ağustos 2021 Mesajlar 11.759 Makaleler 4 Çözümler 36 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Ocak 2023 #4 MetehanGez dedi: Hayır mesela diyelim Mobile'den bedrock sürümü aldım, oradaki hesabı mı Java da kullanabilir miyim? Genişletmek için tıkla... Hayır, hatta mobilde aldığınız bedrock sürümünü Windows'ta da kullanamazsınız. Artı 0 Eksi
MetehanGez dedi: Hayır mesela diyelim Mobile'den bedrock sürümü aldım, oradaki hesabı mı Java da kullanabilir miyim? Genişletmek için tıkla... Hayır, hatta mobilde aldığınız bedrock sürümünü Windows'ta da kullanamazsınız.
H Hocaam Femtopat Katılım 11 Ocak 2023 Mesajlar 9 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Ocak 2023 #5 MetehanGez dedi: Hayır mesela diyelim Mobile'den bedrock sürümü aldım, oradaki hesabı mı Java da kullanabilir miyim? Genişletmek için tıkla... Hayır malesef kullanamazsın. Artı 0 Eksi
MetehanGez dedi: Hayır mesela diyelim Mobile'den bedrock sürümü aldım, oradaki hesabı mı Java da kullanabilir miyim? Genişletmek için tıkla... Hayır malesef kullanamazsın.