B Buzyy077 Centipat Katılım 16 Kasım 2023 Mesajlar 52 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Nisan 2024 #1 Dün Minecraft indirdim, kontroller duruyordu bugün girdiğimde kontroller gitti ama hareket edebiliyorum, çözümü nedir?
Dün Minecraft indirdim, kontroller duruyordu bugün girdiğimde kontroller gitti ama hareket edebiliyorum, çözümü nedir?
UcanMuz Hectopat Katılım 1 Temmuz 2022 Mesajlar 2.745 Çözümler 6 3 Nisan 2024 #2 Windows + r yapıp %appdata% yapın. Ardından. Minecraft klasörünü silip girin. Artı 0 Eksi
KS KS B Buzyy077 Centipat Katılım 16 Kasım 2023 Mesajlar 52 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Nisan 2024 #3 UcanMuz dedi: Windows + r yapıp %appdata% yapın. Ardından. Minecraft klasörünü silip girin. Genişletmek için tıkla... Pc değil telefondan oynuyorum pc olsa Java oynarım Artı 0 Eksi
UcanMuz dedi: Windows + r yapıp %appdata% yapın. Ardından. Minecraft klasörünü silip girin. Genişletmek için tıkla... Pc değil telefondan oynuyorum pc olsa Java oynarım
5 584553 Decapat Katılım 16 Eylül 2022 Mesajlar 393 Çözümler 3 3 Nisan 2024 #4 Buzyy077 dedi: Dün Minecraft indirdim, kontroller duruyordu bugün girdiğimde kontroller gitti ama hareket edebiliyorum, çözümü nedir? Eki Görüntüle 2158175 Genişletmek için tıkla... F1 olacaktı galiba f tuşlarına basın ui gizlemeye basmışsınız Artı 0 Eksi
Buzyy077 dedi: Dün Minecraft indirdim, kontroller duruyordu bugün girdiğimde kontroller gitti ama hareket edebiliyorum, çözümü nedir? Eki Görüntüle 2158175 Genişletmek için tıkla... F1 olacaktı galiba f tuşlarına basın ui gizlemeye basmışsınız
healwaysdie Centipat Katılım 24 Aralık 2023 Mesajlar 771 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Nisan 2024 #5 Buzyy077 dedi: Dün Minecraft indirdim, kontroller duruyordu bugün girdiğimde kontroller gitti ama hareket edebiliyorum, çözümü nedir? Eki Görüntüle 2158175 Genişletmek için tıkla... Hocam dünyanızı yedekleyip oyunu tekrardan sil indir yapmayı dener misiniz.Dünya'nız önemli değilse direkt sil yeniden yükle yapın. Artı 0 Eksi
Buzyy077 dedi: Dün Minecraft indirdim, kontroller duruyordu bugün girdiğimde kontroller gitti ama hareket edebiliyorum, çözümü nedir? Eki Görüntüle 2158175 Genişletmek için tıkla... Hocam dünyanızı yedekleyip oyunu tekrardan sil indir yapmayı dener misiniz.Dünya'nız önemli değilse direkt sil yeniden yükle yapın.
KS KS B Buzyy077 Centipat Katılım 16 Kasım 2023 Mesajlar 52 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Nisan 2024 #6 healwaysdie dedi: Hocam dünyanızı yedekleyip oyunu tekrardan sil indir yapmayı dener misiniz.Dünya'nız önemli değilse direkt sil yeniden yükle yapın. Genişletmek için tıkla... Deniyim bi Buzyy077 dedi: Deniyim bi Genişletmek için tıkla... Sil yükle yaptım oldu sorun oyunda değilmiş bir ayar açmışım ondan olmuş. Son düzenleme: 3 Nisan 2024 Artı 0 Eksi
healwaysdie dedi: Hocam dünyanızı yedekleyip oyunu tekrardan sil indir yapmayı dener misiniz.Dünya'nız önemli değilse direkt sil yeniden yükle yapın. Genişletmek için tıkla... Deniyim bi Buzyy077 dedi: Deniyim bi Genişletmek için tıkla... Sil yükle yaptım oldu sorun oyunda değilmiş bir ayar açmışım ondan olmuş.
healwaysdie Centipat Katılım 24 Aralık 2023 Mesajlar 771 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Nisan 2024 #7 Buzyy077 dedi: Deniyim bi Sil yükle yaptım oldu sorun oyunda değilmiş bir ayar açmışım ondan olmuş. Genişletmek için tıkla... Tamam hocam iyi günler. Artı 0 Eksi
Buzyy077 dedi: Deniyim bi Sil yükle yaptım oldu sorun oyunda değilmiş bir ayar açmışım ondan olmuş. Genişletmek için tıkla... Tamam hocam iyi günler.