Saqot Hectopat Katılım 5 Ağustos 2021 Mesajlar 857 Makaleler 3 Çözümler 8 19 Haziran 2022 #1 Merhaba. Ben Minecraft oynarken dışarıdan texture pack yüklemek istiyorum. Bunu nasıl yapabilirim? Son düzenleyen: Moderatör: 19 Haziran 2022
Ciritica Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 26 Eylül 2020 Mesajlar 2.448 Makaleler 3 Çözümler 10 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Haziran 2022 #2 Saqot dedi: Merhaba. Ben Minecraft oynarken dışarıdan texture pack yüklemek istiyorum. Bunu nasıl yapabilirim? Genişletmek için tıkla... bilgisayarından çalıştırı aç %appdata% yaz .Minecraft a tıkla resource packs yazan kısma tıkla ve texure packi oraya at. Artı -1 Eksi
Saqot dedi: Merhaba. Ben Minecraft oynarken dışarıdan texture pack yüklemek istiyorum. Bunu nasıl yapabilirim? Genişletmek için tıkla... bilgisayarından çalıştırı aç %appdata% yaz .Minecraft a tıkla resource packs yazan kısma tıkla ve texure packi oraya at.
XPLSG Gigapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 2 Ekim 2020 Mesajlar 11.345 Makaleler 8 Çözümler 179 19 Haziran 2022 #3 İndireceğin texture pack dosyasının uzantısı .mcpack olur onu açarsan oyuna aktarır. Artı 0 Eksi
MiracEfe055 Decapat Katılım 23 Şubat 2023 Mesajlar 90 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Mayıs 2023 #4 Ciritica dedi: bilgisayarından çalıştırı aç %appdata% yaz .Minecraft a tıkla resource packs yazan kısma tıkla ve texure packi oraya at. Genişletmek için tıkla... bu javaya yükleme yöntemi XPLSG dedi: İndireceğin texture pack dosyasının uzantısı .mcpack olur onu açarsan oyuna aktarır. Genişletmek için tıkla... bu minecraftın bedrock edition versiyonuna yükleme yöntemi Artı 0 Eksi
Ciritica dedi: bilgisayarından çalıştırı aç %appdata% yaz .Minecraft a tıkla resource packs yazan kısma tıkla ve texure packi oraya at. Genişletmek için tıkla... bu javaya yükleme yöntemi XPLSG dedi: İndireceğin texture pack dosyasının uzantısı .mcpack olur onu açarsan oyuna aktarır. Genişletmek için tıkla... bu minecraftın bedrock edition versiyonuna yükleme yöntemi