Bilgisayara Bedrock yüklesek beraber oynanır mı? Mod, shader yüklenir mi?
Zaten java ile bedrock'ı aynı anda oynayamazsıniz ki.Kardesim Bedrock ben Java oynuyorum. Aternos sunucusundan beraber oynuyoruz ama mod ve shader yükleyemiyoruz. Beraber oynamanin baska yolu var mı?
Sunucu acinca oynayabiliyoruzZaten java ile bedrock'ı aynı anda oynayamazsıniz ki.
Sunucu acinca oynayabiliyoruz.
Bedrock ve Java birbirinden farklı sürümler, aynı sunucuda aynı anda oynaması imkansız, ya ikinizde Java da veya Bedrock'ta oynamalısınız, dediğiniz imkansız, pocket Edition ile karıştırıyor olmayasınız?
Bilgisayara bedrock yüklesek beraber oynanirmi.Mod,shader yüklenir mi?Bedrock ve Java birbirinden farklı sürümler, aynı sunucuda aynı anda oynaması imkansız, ya ikinizde Java da veya Bedrock'ta oynamalısınız, dediğiniz imkansız, pocket Edition ile karıştırıyor olmayasınız?
Şimdi yeniden araştırdım ve oluyormuş kusura bakmayın.
Direk aynı sunucu ipsine girmeniz gerek, başka türlü oynama yolu yok, shader ve mod desteklemez çünkü içerikleri farklı.
Bilgisayara Bedrock yüklesek beraber oynanır mı? Mod, shader yüklenir mi?
Shader'lar sadece Optifine ile açılıyor. Onun için diğer cihazda da Java sürümü olması lazım. Bedrock oynayan kişi muhtemelen telefondan oynuyor. Cihaz eğer Android ise Pojav Launcher ile yapabilirsiniz. Şahsen telefomunda Microsoft hesabım ile giriş yaptığımda Hypixel vb. sunucularda sıkıntısız oynayabiliyorum. Ayrıca bu şekilde Aternos'a da gerek kalmadan bilgisayarda dünyaya giriş yaptıktan sonra menüdeki "Yerel ağda paylaş" ile kolayca bağlanabilirsiniz.Kardesim Bedrock ben Java oynuyorum. Aternos sunucusundan beraber oynuyoruz ama mod ve shader yükleyemiyoruz. Beraber oynamanin baska yolu var mı?
Zaten java ile bedrock'ı aynı anda oynayamazsıniz ki.
Sunucular için Bedrock ve Java arası uyumluluk sağlayan eklentiler var. Aternos'taki sunucu yazılımlarından biri de bunu içinde barındırıyor.Bedrock ve Java birbirinden farklı sürümler, aynı sunucuda aynı anda oynaması imkansız, ya ikinizde Java da veya Bedrock'ta oynamalısınız, dediğiniz imkansız, pocket Edition ile karıştırıyor olmayasınız?
Anladım, teşekkürler.İyi aksamlarBedrock hakkında hiçbir fikrim yok ben Java oynuyorum, ama mesela konsolda Bedrock, PC'de de Bedrock var ise aynı sunuculara girip beraber oynayabilirsiniz evet.
Oyunun kodlanışı ve fiziği tamamen farklı nasıl oynayacak?Shader'lar sadece Optifine ile açılıyor. Onun için diğer cihazda da Java sürümü olması lazım. Bedrock oynayan kişi muhtemelen telefondan oynuyor. Cihaz eğer Android ise Pojav Launcher ile yapabilirsiniz. Şahsen telefomunda Microsoft hesabım ile giriş yaptığımda Hypixel vb. sunucularda sıkıntısız oynayabiliyorum. Ayrıca bu şekilde Aternos'a da gerek kalmadan bilgisayarda dünyaya giriş yaptıktan sonra menüdeki "Yerel ağda paylaş" ile kolayca bağlanabilirsiniz.
Sunucular için Bedrock ve Java arası uyumluluk sağlayan eklentiler var. Aternos'taki sunucu yazılımlarından biri de bunu içinde barındırıyor.
Oyunun kodlanışı ve fiziği tamamen farklı nasıl oynayacak?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.