Minecraft Bedrock Vibrant Visuals oyuna eklendi

Cpt.Revenger

Hectopat
Makaleler
1
Yer
Kocaeli
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
İşlemci:Ryzen 5 5600
Anakart:Asus prime a320m-F
Ekran Kartı:Gtx 1650
Kasa:Darkflash skywalker
Depolama:512gb ssd
Ram:16 Gb 3000mhz
Minecraft'ın resmi Shader paketi olan Vibrant Visuals güncel Preview ile erişilebilir durumda. Bedrock sürümünde benim için en eksik şeylerden biride buydu sonunda çözülmüş oldu. Performans olarak 1650 ile chunk 30 olacak şekilde 75 civarı bir FPS alıyorum(monitörden kaynaklı sizde daha yüksek olabilir).daha beta sürümde olduğu için illaki optimize ederler. Ben beğendim oyunun Vanilla yapısınıda korumaya çalışmışlar piksel gölgeler ile de. Aynı zamanda mobil içinde de kullanılabilirmiş vibrant visuals. Sizin düşünceleriniz neler?

Yogbox gibi bir mod bedrocka gelirse mükemmel olurdu ama bu da iyidir.

Yogbox gibi bir mod bedrocka gelirse mükemmel olurdu ama bu da iyidir.

Hiç yoktan iyidir hocam. Shader harici eklentiler vardı Bedrock için onlar ise textureleri değiştermekten başka bir işe yaramıyordu.

Diğer shader'lar daha iyi.

Bedrock'tan bahsediyoruz shader kurmak imkansız normalde oyunun bunu kendisi yapması gayet güzel olmuş bence oyun çağ atladı aga.
Sende haklısın fakat
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…