Minecraft Bedrock'da hızlı yol nasıl yapılır?

Makaleler
3
Koşa koşa ve zıplaya zıplaya yol yapanları çok görüyorum, yapmayı da denedim birkaç kere ama yapamadım. Herhalde yapmadığım bir püf noktası var. Başlıkta da yazdım ama bir kere daha yazayım, Bedrock sürümü için soruyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Koşa koşa ve zıplaya zıplaya yol yapanları çok görüyorum, yapmayı da denedim birkaç kere ama yapamadım. Herhalde yapmadığım bir püf noktası var. Başlıkta da yazdım ama bir kere daha yazayım, Bedrock sürümü için soruyorum.

Anlatacağım şeyler Java için geçerli aşağı yukarı sistem aynıdır diye düşünüyorum. Dediğiniz şekilde yol yapanların hem CPS değeri genelde 9 veya 10 oluyor o şekilde koşup zıplayarak yapabiliyorlar. Ama dediğiniz kadar olmasa bile hızlı ve atik şekilde yol yapmak istiyorsanız her bloğun Shift bas-çek yaparken belirli bir saniye geçiyor. O saniyeyi iyi hesaplayıp ezberden hızlı yol yapabilirsin. Kişisel rekorum Bedwars içinde baseden mide 45 bloğu 12 saniyede yapmıştım.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
bu video size yardımcı olur

@CinarAb Az çok anladım aslında mantığı. Bir kaç blok önümüzde olmalı ki o şekilde yol yapabilelim. Ama mesela yolu yarıda bıraktıktan sonra tekrar boşluktaki bloğa koymayı deneyince olmuyor. Mutlaka bir iki blok arkadan yol yapmak gerekiyor sanırım, mantık bu şekilde.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı