Çözüm Minecraft Bedrock'ta başarımların gelmemesi

Bu konu bir çözümü açıklamaktadır. Herhangi bir çözüm açıklanmadığını düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Ihspnn

Decapat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Ekran kartı: RX 6600
İşlemci: Ryzen 5 5500
RAM: 16GB
SSD: ADATA Legend 850 1TB
Anakart: ASUS PRIME A520M-K
Minecraft Bedrock sürümünde bazen harfi harfine yapsanız bile başarımlar gelmiyor, bende aylardır bu sorundan muzdariptim. Bu konu hakkında bayağı bir araştırma yaptım fakat uzunca bir süre çözümü bulamamıştım. Bugün biraz daha bakınırken gördüğüm yeni bir yöntemi denemiştim ve garip bir şekilde işe yaramıştı, öncesinde yaptığım başarımlar dahi hemen gelmişti. İnternette, özellikle Türkçe olarak hiçbir çözüm bulamamıştım, bu yüzden illaki birinin ihtiyacı olur diye konu açmak istedim. Önceden şunları da belirtmemde fayda var: Bazen başarımların görüntülenmesi 24 saat kadar sürebiliyor, daha uzun bir süredir bu sorunu yaşıyorsanız öncelikle oyunun güncel olduğundan ve internete bağlı olduğunuzdan emin olun, oyunu ve sisteminizi yeniden başlatmayı deneyin, mümkünse başarımı tekrar yapmayı deneyin ardından hala başarımlara erişemiyorsanız oyunu kaldırıp tekrar yüklemeyi deneyin. Söylememe gerek var mı bilmiyorum fakat bulunduğunuz dünyada hileler bir kere açıldıysa o dünyada bir daha başarım kazanamazsınız. Hala sorununuz çözülmediyse aşağıya maddeler halinde bıraktığım çözümü deneyin.

1- Windows + R'ye aynı anda basın ya da arama kısmına ''Çalıştır'' yazın ve çıkan programı açın.
2- Sol altta beliren menüde "Aç" yazan kısma ''services.msc" yazın ve tamama tıklayın.
3- Açılan menüde "Bağlı Kullanıcı Deneyimleri ve Telemetrisi" seçeneğini bulun ve açın.
4- Ardından karşınıza çıkan menüde "Başlangıç Türü" seçeneğini otomatik olarak ayarlayın ve sağ alttaki uygula butonuna bastıktan sonra pencereleri kapatabilirsiniz.
5- Son olarak sisteminizi yeniden başlatın ve artık oyuna girip başarımların çalışıp çalışmadığını kontrol edebilirsiniz.

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı