myth1 Decapat Katılım 7 Temmuz 2022 Mesajlar 232 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Ağustos 2024 #1 Arkadaşlarım telefondan Minecraft Bedrock sürümünün korsanını oynuyor ben de bilgisayardan Minecraft Bedrock alırsam arkadaşlarımla beraber oynayabiliyor muyum?
Arkadaşlarım telefondan Minecraft Bedrock sürümünün korsanını oynuyor ben de bilgisayardan Minecraft Bedrock alırsam arkadaşlarımla beraber oynayabiliyor muyum?
xquerzy Hectopat Katılım 23 Temmuz 2023 Mesajlar 2.805 Çözümler 25 23 Ağustos 2024 #2 myth1 dedi: Arkadaşlarım telefondan Minecraft Bedrock sürümünün korsanını oynuyor ben de bilgisayardan Minecraft Bedrock alırsam arkadaşlarımla beraber oynayabiliyor muyum? Genişletmek için tıkla... Geysermc ve viaversion ile oluyor olması lazım.
myth1 dedi: Arkadaşlarım telefondan Minecraft Bedrock sürümünün korsanını oynuyor ben de bilgisayardan Minecraft Bedrock alırsam arkadaşlarımla beraber oynayabiliyor muyum? Genişletmek için tıkla... Geysermc ve viaversion ile oluyor olması lazım.
katyysf74 Hectopat Katılım 5 Ağustos 2021 Mesajlar 859 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Ağustos 2024 #3 myth1 dedi: Arkadaşlarım telefondan Minecraft Bedrock sürümünün korsanını oynuyor ben de bilgisayardan Minecraft Bedrock alırsam arkadaşlarımla beraber oynayabiliyor muyum? Genişletmek için tıkla... Evet oynayabilrsiniz ben arkadaşlarımla öyle oynamıştım
myth1 dedi: Arkadaşlarım telefondan Minecraft Bedrock sürümünün korsanını oynuyor ben de bilgisayardan Minecraft Bedrock alırsam arkadaşlarımla beraber oynayabiliyor muyum? Genişletmek için tıkla... Evet oynayabilrsiniz ben arkadaşlarımla öyle oynamıştım
Crylogs Decapat Katılım 14 Temmuz 2023 Mesajlar 560 Çözümler 10 Yer Peter Kok Daha fazla Sistem Özellikleri RTX 4060 Tİ AMD Ryzen 5 5600 32 GB RAM Cinsiyet Erkek Meslek Dijital Oyun Tasarımcısı 23 Ağustos 2024 #4 myth1 dedi: Arkadaşlarım telefondan Minecraft Bedrock sürümünün korsanını oynuyor ben de bilgisayardan Minecraft Bedrock alırsam arkadaşlarımla beraber oynayabiliyor muyum? Genişletmek için tıkla... Oynanılabiliyor fakat uğraştırır. Bence Java al rahatına bak.
myth1 dedi: Arkadaşlarım telefondan Minecraft Bedrock sürümünün korsanını oynuyor ben de bilgisayardan Minecraft Bedrock alırsam arkadaşlarımla beraber oynayabiliyor muyum? Genişletmek için tıkla... Oynanılabiliyor fakat uğraştırır. Bence Java al rahatına bak.
myth1 Decapat Katılım 7 Temmuz 2022 Mesajlar 232 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Ağustos 2024 #5 xquerzy dedi: Geysermc ve viaversion ile oluyor olması lazım. Genişletmek için tıkla... Onlar nedir bilgi verebilir misiniz rica etsem
xquerzy dedi: Geysermc ve viaversion ile oluyor olması lazım. Genişletmek için tıkla... Onlar nedir bilgi verebilir misiniz rica etsem
katyysf74 Hectopat Katılım 5 Ağustos 2021 Mesajlar 859 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Ağustos 2024 #6 myth1 dedi: Onlar nedir bilgi verebilir misiniz rica etsem Genişletmek için tıkla... Plugin yani eklenti VIA version ile mesela 1.20 oynuyorsan 1.21 üzerinden giriş yapılabilir. Geysermc ise Java ve Bedrock sürümlerinin bir arada oynayabilmesidir
myth1 dedi: Onlar nedir bilgi verebilir misiniz rica etsem Genişletmek için tıkla... Plugin yani eklenti VIA version ile mesela 1.20 oynuyorsan 1.21 üzerinden giriş yapılabilir. Geysermc ise Java ve Bedrock sürümlerinin bir arada oynayabilmesidir
Kaisey Hectopat Katılım 8 Haziran 2022 Mesajlar 1.117 Çözümler 2 23 Ağustos 2024 #7 Bedrock sürümünü crackleyebiliyorsunuz. Microsoft hesabıyla girip rahatça oynayabilirsiniz.