01turk06 Decapat Katılım 14 Nisan 2023 Mesajlar 133 Daha fazla Sistem Özellikleri RTX 3070 İ5 14600KF 32 GB RAM 1T SSD Cinsiyet Erkek 17 Şubat 2024 #1 DLSS açamıyorum, yani o seçenek kapalı. Nasıl aktif edebilirim? Son düzenleyen: Moderatör: 17 Şubat 2024
TheDarkBey Hectopat Katılım 5 Haziran 2021 Mesajlar 56 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Şubat 2024 #2 01turk06 dedi: DLSS açamıyorum, yani o seçenek kapalı. Nasıl aktif edebilirim? Genişletmek için tıkla... Hocam DLSS mi diyorsunuz? RTX mi? Çünkü Minecraft'ta DLSS bulunmuyor. Son düzenleyen: Moderatör: 17 Şubat 2024 Artı 0 Eksi
01turk06 dedi: DLSS açamıyorum, yani o seçenek kapalı. Nasıl aktif edebilirim? Genişletmek için tıkla... Hocam DLSS mi diyorsunuz? RTX mi? Çünkü Minecraft'ta DLSS bulunmuyor.
Zadan Hectopat Katılım 18 Mayıs 2021 Mesajlar 1.207 Makaleler 1 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Şubat 2024 #3 TheDarkBey dedi: Hocam DLSS mi diyorsunuz? RTX mi? Çünkü Minecraft'ta DLSS bulunmuyor. Genişletmek için tıkla... Var galiba bedrock sürümünde. Artı 0 Eksi
TheDarkBey dedi: Hocam DLSS mi diyorsunuz? RTX mi? Çünkü Minecraft'ta DLSS bulunmuyor. Genişletmek için tıkla... Var galiba bedrock sürümünde.
TheDarkBey Hectopat Katılım 5 Haziran 2021 Mesajlar 56 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Şubat 2024 #4 Zadan dedi: Var galiba bedrock sürümünde. Genişletmek için tıkla... Reis Rtx var bedrockta. Dlss farklı Rtx farklı Artı 0 Eksi
Zadan dedi: Var galiba bedrock sürümünde. Genişletmek için tıkla... Reis Rtx var bedrockta. Dlss farklı Rtx farklı
DeltaPfc Hectopat Katılım 28 Mart 2022 Mesajlar 80 17 Şubat 2024 #5 TheDarkBey dedi: Reis RTX var Bedrock'ta. DLSS farklı RTX farklı. Genişletmek için tıkla... Zadan dedi: Var galiba Bedrock sürümünde. Genişletmek için tıkla... Hocam konudan bağımsız peki korsan Minceraft'ta nasıl RTX açılır? Artı 0 Eksi
TheDarkBey dedi: Reis RTX var Bedrock'ta. DLSS farklı RTX farklı. Genişletmek için tıkla... Zadan dedi: Var galiba Bedrock sürümünde. Genişletmek için tıkla... Hocam konudan bağımsız peki korsan Minceraft'ta nasıl RTX açılır?
TheDarkBey Hectopat Katılım 5 Haziran 2021 Mesajlar 56 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Şubat 2024 #6 DeltaPfc dedi: Hocam konudan bağımsız peki korsan Minceraft'ta nasıl RTX açılır? Genişletmek için tıkla... java sürümse shader indirebilirsin bedrockta korsan nasıl oluyor bilmiyorum hocam Artı 0 Eksi
DeltaPfc dedi: Hocam konudan bağımsız peki korsan Minceraft'ta nasıl RTX açılır? Genişletmek için tıkla... java sürümse shader indirebilirsin bedrockta korsan nasıl oluyor bilmiyorum hocam
DeltaPfc Hectopat Katılım 28 Mart 2022 Mesajlar 80 17 Şubat 2024 #7 TheDarkBey dedi: Java sürümse shader indirebilirsin Bedrock'ta korsan nasıl oluyor bilmiyorum hocam. Genişletmek için tıkla... Shader'lar çok iyi değil ya yine de cevabın için teşekkür ederim. Artı 0 Eksi
TheDarkBey dedi: Java sürümse shader indirebilirsin Bedrock'ta korsan nasıl oluyor bilmiyorum hocam. Genişletmek için tıkla... Shader'lar çok iyi değil ya yine de cevabın için teşekkür ederim.
KS KS 01turk06 Decapat Katılım 14 Nisan 2023 Mesajlar 133 Daha fazla Sistem Özellikleri RTX 3070 İ5 14600KF 32 GB RAM 1T SSD Cinsiyet Erkek 17 Şubat 2024 #8 peki RTX nasıl aktif edebilirim Artı 0 Eksi
TheDarkBey Hectopat Katılım 5 Haziran 2021 Mesajlar 56 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Şubat 2024 #9 01turk06 dedi: peki RTX nasıl aktif edebilirim Genişletmek için tıkla... Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bu video yardımcı olacaktır hocam. Artı 0 Eksi
01turk06 dedi: peki RTX nasıl aktif edebilirim Genişletmek için tıkla... Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bu video yardımcı olacaktır hocam.
KS KS 01turk06 Decapat Katılım 14 Nisan 2023 Mesajlar 133 Daha fazla Sistem Özellikleri RTX 3070 İ5 14600KF 32 GB RAM 1T SSD Cinsiyet Erkek 17 Şubat 2024 #10 DeltaPfc dedi: Hocam konudan bağımsız peki korsan Minceraft'ta nasıl RTX açılır? Genişletmek için tıkla... TheDarkBey dedi: Reis Rtx var bedrockta. Dlss farklı Rtx farklı Genişletmek için tıkla... ışın izlemeyi nasıl aktif edebilirim Artı 0 Eksi
DeltaPfc dedi: Hocam konudan bağımsız peki korsan Minceraft'ta nasıl RTX açılır? Genişletmek için tıkla... TheDarkBey dedi: Reis Rtx var bedrockta. Dlss farklı Rtx farklı Genişletmek için tıkla... ışın izlemeyi nasıl aktif edebilirim