01turk06 Decapat Katılım 14 Nisan 2023 Mesajlar 133 Daha fazla Sistem Özellikleri RTX 3070 İ5 14600KF 32 GB RAM 1T SSD Cinsiyet Erkek 17 Şubat 2024 #1 DLSS açamıyorum, yani o seçenek kapalı. Nasıl aktif edebilirim? Son düzenleyen: Moderatör: 17 Şubat 2024
DeltaPfc Hectopat Katılım 28 Mart 2022 Mesajlar 80 17 Şubat 2024 #11 01turk06 dedi: Işın izlemeyi nasıl aktif edebilirim. Genişletmek için tıkla... Video atmış arkadaş. TheDarkBey dedi: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et bu video yardımcı olacaktır hocam. Genişletmek için tıkla... Artı 0 Eksi
01turk06 dedi: Işın izlemeyi nasıl aktif edebilirim. Genişletmek için tıkla... Video atmış arkadaş. TheDarkBey dedi: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et bu video yardımcı olacaktır hocam. Genişletmek için tıkla...
KS KS 01turk06 Decapat Katılım 14 Nisan 2023 Mesajlar 133 Daha fazla Sistem Özellikleri RTX 3070 İ5 14600KF 32 GB RAM 1T SSD Cinsiyet Erkek 17 Şubat 2024 #12 TheDarkBey dedi: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bu video yardımcı olacaktır hocam. Genişletmek için tıkla... uygulama çıkmıyor Artı 0 Eksi
TheDarkBey dedi: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bu video yardımcı olacaktır hocam. Genişletmek için tıkla... uygulama çıkmıyor
TheDarkBey Hectopat Katılım 5 Haziran 2021 Mesajlar 56 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Şubat 2024 #13 01turk06 dedi: uygulama çıkmıyor Genişletmek için tıkla... uygulama derken? 01turk06 dedi: uygulama çıkmıyor Genişletmek için tıkla... hocam markete girip rtx diye aratırsanız çıkıyor haritalar zaten Artı 0 Eksi
01turk06 dedi: uygulama çıkmıyor Genişletmek için tıkla... uygulama derken? 01turk06 dedi: uygulama çıkmıyor Genişletmek için tıkla... hocam markete girip rtx diye aratırsanız çıkıyor haritalar zaten
KS KS 01turk06 Decapat Katılım 14 Nisan 2023 Mesajlar 133 Daha fazla Sistem Özellikleri RTX 3070 İ5 14600KF 32 GB RAM 1T SSD Cinsiyet Erkek 17 Şubat 2024 #14 TheDarkBey dedi: Reis Rtx var bedrockta. Dlss farklı Rtx farklı Genişletmek için tıkla... hayır RTX ekran kartının ismi onun kullandığı özelliğin yani RTX dediğin aslında DLSS TheDarkBey dedi: uygulama derken? hocam markete girip rtx diye aratırsanız çıkıyor haritalar zaten Genişletmek için tıkla... TheDarkBey dedi: uygulama derken? hocam markete girip rtx diye aratırsanız çıkıyor haritalar zaten Genişletmek için tıkla... normal haritada açmak istiyorum Artı 0 Eksi
TheDarkBey dedi: Reis Rtx var bedrockta. Dlss farklı Rtx farklı Genişletmek için tıkla... hayır RTX ekran kartının ismi onun kullandığı özelliğin yani RTX dediğin aslında DLSS TheDarkBey dedi: uygulama derken? hocam markete girip rtx diye aratırsanız çıkıyor haritalar zaten Genişletmek için tıkla... TheDarkBey dedi: uygulama derken? hocam markete girip rtx diye aratırsanız çıkıyor haritalar zaten Genişletmek için tıkla... normal haritada açmak istiyorum
TheDarkBey Hectopat Katılım 5 Haziran 2021 Mesajlar 56 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Şubat 2024 #15 01turk06 dedi: hayır RTX ekran kartının ismi onun kullandığı özelliğin yani RTX dediğin aslında DLSS normal haritada açmak istiyorum Genişletmek için tıkla... shader indirebilirsin. Artı 0 Eksi
01turk06 dedi: hayır RTX ekran kartının ismi onun kullandığı özelliğin yani RTX dediğin aslında DLSS normal haritada açmak istiyorum Genişletmek için tıkla... shader indirebilirsin.
KS KS 01turk06 Decapat Katılım 14 Nisan 2023 Mesajlar 133 Daha fazla Sistem Özellikleri RTX 3070 İ5 14600KF 32 GB RAM 1T SSD Cinsiyet Erkek 17 Şubat 2024 #16 TheDarkBey dedi: shader indirebilirsin. Genişletmek için tıkla... ama benim sürüme uygun SHADER yok 1.20.62 Artı 0 Eksi
TheDarkBey dedi: shader indirebilirsin. Genişletmek için tıkla... ama benim sürüme uygun SHADER yok 1.20.62