Çözüldü Minecraft Bedrock'ta eklentiler nasıl bir arada kurulabilir?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Koray G

Megapat
Daha fazla  
Öncelikle herkese iyi hafta sonları diliyorum. Minecraft'ta birkaç farklı eklentiyi Marketplace İçerik Aboneliği sayesinde indirerek tek bir dünya üzerinde kurmak istiyorum ama her eklentiyi indirdikten sonra dünya oluştur diyor hepsini bir araya nasıl kurabilirim? Teşekkürler.

Çözüm
Merhaba ilk önce marketplaceden indirdiğin eklentilerle yeni bir dünya oluştur. Her eklenti kendi dünyasında çalışacak şekilde ayarlanıyor. Yani her eklentiyle ilgili farklı bir dünya oluşturman gerekiyor. Dünyayı düzenlerken her bir eklentiyi (skinler, yapılar, araçlar vb.) Aktif hale getirebilirsin. Eklentiler tek bir dünya için uyumluysa hepsi bir arada çalışacaktır.
Merhaba ilk önce marketplaceden indirdiğin eklentilerle yeni bir dünya oluştur. Her eklenti kendi dünyasında çalışacak şekilde ayarlanıyor. Yani her eklentiyle ilgili farklı bir dünya oluşturman gerekiyor. Dünyayı düzenlerken her bir eklentiyi (skinler, yapılar, araçlar vb.) Aktif hale getirebilirsin. Eklentiler tek bir dünya için uyumluysa hepsi bir arada çalışacaktır.

Çözüm
Teşekkür ederim önerdiğin eklenti vb var mı ? veya dışarıdan bunu kur hoşuna gider dediğin link olarak ve nasıl kurulacağını söyleyebilirsen çok sevinirim

Teşekkür ederim önerdiğin eklenti vb var mı? Veya dışarıdan bunu kur hoşuna gider dediğin link olarak ve nasıl kurulacağını söyleyebilirsen çok sevinirim

Eklenti yok ama bir şey diyeceğim. Ben sana cevap verdim çözüm olarak işaretlersen sevinirim çünkü herkes çözülmedi olarak görürse bildirebilir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…