SwrldS Decapat Katılım 2 Nisan 2023 Mesajlar 43 Daha fazla Cinsiyet Erkek Dün 18:17 #1 Böyle bir şey mümkün mü? Reddit'te birkaç uyguluma ile yapıldığını duydum, sırf başarımlar kapanmasın diye uğraşıyorum. Son düzenleyen: Moderatör: Dün 18:31
Böyle bir şey mümkün mü? Reddit'te birkaç uyguluma ile yapıldığını duydum, sırf başarımlar kapanmasın diye uğraşıyorum.
esatkoyuncu8 Hectopat Katılım 9 Haziran 2021 Mesajlar 22 Daha fazla Cinsiyet Erkek Dün 18:33 #2 SwrldS dedi: Böyle bir şey mümkün mü? Reddit'te birkaç uyguluma ile yapıldığını duydum, sırf başarımlar kapanmasın diye uğraşıyorum. Genişletmek için tıkla... Editörler vardı zamanında horion belki duruyordur oradan. Give command_block yapıp. GM1 yapabiliyordun veya keepinventory.
SwrldS dedi: Böyle bir şey mümkün mü? Reddit'te birkaç uyguluma ile yapıldığını duydum, sırf başarımlar kapanmasın diye uğraşıyorum. Genişletmek için tıkla... Editörler vardı zamanında horion belki duruyordur oradan. Give command_block yapıp. GM1 yapabiliyordun veya keepinventory.