Minecraft Bedrock'ta tek oyunculu dünya nasıl kaydedilir veya yedeklenir?

BADİ_1

Centipat
Makaleler
2
Öncelikle herkese iyi hafta sonları diliyorum. Minecraft'da Build yapmak istiyorum ve Build yapmak için bir server kuracağım. Normalde serveri Java'da kursam daha iyi olur biliyorum ama Bedrock Market'ten urniture mod, realistic mod gibi modlar satın aldım ve modlardan memnunum. Ve 3 tane sorum olacak:

1.) Bedrock'da tıpkı Java'da olduğu gibi server kurabilir miyim?

2.) Bedrock'daki 'dünyam' kısmında ki dünyalarımızı yedekleyip nasıl kaydederiz? Minecraft'ı silip tekrar yüklediğim zaman dünyalarım gitsin istemiyorum.

3.) Java'da CurseForge'de 5-7 tane mod kurduğum zaman ne kadar RAM ayırırsam ayırayım genelde 12 Chunk'ta 15-20 FPS alıyorum. Not: Normalde 500-800 arası alıyorum. Cevap verirseniz sevinirim.

Bkz. Kayıt için Çözüldü: Minecraft Bedrock dünya yedekleme
Kayıtlar burada aşağıdaki alanda tutulur.
------------------------------------------------
C:\Users\[Kullanıcı Adı]\AppData\Local\Packages\Microsoft.MinecraftUWP_8wekyb3d8bbwe\LocalState\games\com.mojang\minecraftWorlds
------------------------------------------------
Realms" veya "Dedicated Server" olarak kurulabilir. Bedrock Server'ı kurmak için Minecraft Bedrock Edition Server Software'ını indirip kurmanız yeterli. FPS konusunda bir fikrim yok maalesef.

Peki hocam Bedrock'daki fps sınırını nasıl kaldırırız? Bende fps sınırı zaten sınırsız diyor ama Java'da 500-800 fps alırken Bedrock'da 165 fps sabit alıyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…