mxtthews Hectopat Katılım 6 Ekim 2020 Mesajlar 20 31 Ocak 2023 #1 Merhaba, 1x12 ve 2x12'lik haritaları olan Bedwars sunucusu arıyorum. Bilen varsa yazarsa sevinirim.
flashneuron Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 27 Kasım 2019 Mesajlar 1.697 Çözümler 3 1 Şubat 2023 #3 Hypixel.
Z zarkatake Hectopat Katılım 25 Şubat 2021 Mesajlar 766 Çözümler 3 1 Şubat 2023 #4 579137 dedi: Hangi oyun? Genişletmek için tıkla... Minecraft demiş ya.
M3HM3TY Hectopat Katılım 15 Mayıs 2022 Mesajlar 6.617 Çözümler 18 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Şubat 2023 #5 Minecraft Premium'un varsa kesinlikle Hypixel. Blocksmc olabilir Hypixel'in bildiğin aynısı TLa*ncher gibi şeylerden giriliyor. Son oyuncu. Craf*rise
Minecraft Premium'un varsa kesinlikle Hypixel. Blocksmc olabilir Hypixel'in bildiğin aynısı TLa*ncher gibi şeylerden giriliyor. Son oyuncu. Craf*rise
mxtthews Hectopat Katılım 6 Ekim 2020 Mesajlar 20 2 Şubat 2023 #6 flashneuron dedi: Hypixel. Genişletmek için tıkla... M3HM3TY dedi: Minecraft Premium'un varsa kesinlikle Hypixel. Blocksmc olabilir Hypixel'in bildiğin aynısı TLa*ncher gibi şeylerden giriliyor. Son oyuncu. Craf*rise Genişletmek için tıkla... Teşekkürler ama dediğim anlaşılmamış galiba. 12'li haritalara sahip olan Solo ve Duo olacak şekilde bedwars olan bir sunucu arıyorum. Eskiden Cr*ftrise'de vardı. 2 yıl önce güncelleme ile kaldırıldı hatta.
flashneuron dedi: Hypixel. Genişletmek için tıkla... M3HM3TY dedi: Minecraft Premium'un varsa kesinlikle Hypixel. Blocksmc olabilir Hypixel'in bildiğin aynısı TLa*ncher gibi şeylerden giriliyor. Son oyuncu. Craf*rise Genişletmek için tıkla... Teşekkürler ama dediğim anlaşılmamış galiba. 12'li haritalara sahip olan Solo ve Duo olacak şekilde bedwars olan bir sunucu arıyorum. Eskiden Cr*ftrise'de vardı. 2 yıl önce güncelleme ile kaldırıldı hatta.