Minecraft BedWars videosu nasıl olmuş?

EmirkaanBulat

Kilopat
Daha fazla  
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Aşırı amaçsız olmuş. Sanki video değilde, hayatınızı çekip "bed wars" oynadığınız kısmı koymuşsunuz gibi. Arkada ne şarkı ne de bir şey. Video hiç kesilmemiş anladığım kadarıyla? Kendinize bunu sorun: "İzleyiciler neden benim 14 dakika bed wars videomu izlesin". Eminim ki hatalarınızı böyle düşünebilirsiniz.

Mikrofon kullanınca izlenmez diye düşünüyorum henüz 15 yaşımdayım.

Müzik olsaymış daha iyi olurmuş.

Youtubede bu tarzda 10000 lerce içerik var.

Youtubede bu tarzda 10000 lerce içerik var.
Evet 10000 tane içerik izlenmiyor. Bu 10.000 içerikten başka bir konseptle yola çıkmanız lazım. 10000 içerikten 1 si sizin? İnsanlar neden bu kadar içerik içinden sizi izlesin ki? Bunu sorun kendinize: "İnsanlar neden beni 10.000 içerikten farklı izlesin?"
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
Bir de benim videomu tam olarak izler misiniz? En azından direk OBS üzerinden çıktı alıp, Youtube'ye yüklememişim. Üstüne efekt vermişim. Bu beni çoğu Sky Wars içeriğinden ayırıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…