Kazenagi Centipat Katılım 14 Eylül 2024 Mesajlar 108 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Ağustos 2025 #1 Minecraft benzeri değil de, asıl istediğim Minecraft'ta mı gibi uzun soluklu bir seri yapabileceğim bir oyun arıyorum.
Minecraft benzeri değil de, asıl istediğim Minecraft'ta mı gibi uzun soluklu bir seri yapabileceğim bir oyun arıyorum.
SHOCK00 Hectopat Katılım 5 Nisan 2021 Mesajlar 333 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Ağustos 2025 #2 Terraria 2 boyutlu Minecraft gibi hocam.
Kazenagi Centipat Katılım 14 Eylül 2024 Mesajlar 108 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Ağustos 2025 #3 SHOCK00 dedi: Terraria 2 boyutlu Minecraft gibi hocam. Genişletmek için tıkla... farklı bir öneri varmı
SHOCK00 dedi: Terraria 2 boyutlu Minecraft gibi hocam. Genişletmek için tıkla... farklı bir öneri varmı
lavyy123 Picopat Katılım 17 Haziran 2025 Mesajlar 812 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Ağustos 2025 #4 Kazenagi dedi: Minecraft benzeri değil de, asıl istediğim Minecraft'ta mı gibi uzun soluklu bir seri yapabileceğim bir oyun arıyorum. Genişletmek için tıkla... Stranded Deep normalde 20 dolar oyun. Hayatta kalma, yapı inşaat etme gibi özellikler burada da var.
Kazenagi dedi: Minecraft benzeri değil de, asıl istediğim Minecraft'ta mı gibi uzun soluklu bir seri yapabileceğim bir oyun arıyorum. Genişletmek için tıkla... Stranded Deep normalde 20 dolar oyun. Hayatta kalma, yapı inşaat etme gibi özellikler burada da var.