Minecraft bilgisayarda açılmıyor

İşletim sistemi
Windows 11

ardakurkcu06

Hectopat
Daha fazla  
RAM
16 GB
Ekran kartı
RX6600 SWİFT 210
Anakart
H510M PRO-E MSİ
İşlemci
i3 10100-f
Oyunum orijinal olmasına rağmen Minecraft Launcher'da çalışmadı Lunar denedim onda da çalışmadı, korsan deneyeyim dedim ve bazı yazılımlar indirdim onda da çalışmadı, sürekli crash veriyor birkaç saniye açılıp sonra kapanıyor ve karşıma error penceresi açılıyor Java'yla alakalı olduğunu düşündüm ve Java sürümünü değiştirdim olmadı, ekran kartı sürücüsünü güncelledim, yine olmadı. Yardımınızı talep ediyorum.

Oyunum orijinal olmasına rağmen Minecraft Launcher'da çalışmadı lunar denedim onda da çalışmadı, korsan deneyeyim dedim ve bazı yazılımlar indirdim onda da çalışmadı, sürekli crash veriyor birkaç saniye açılıp sonra kapanıyor ve karşıma error penceresi açılıyor Java'yla alakalı olduğunu düşündüm ve Java sürümünü değiştirdim olmadı, ekran kartı sürücüsünü güncelledim, yine olmadı. Yardımınızı talep ediyorum.

Ne hatasını verdiğinizi söylemezseniz yardımcı olabileceğimizi sanmıyorum, bizde ilah değiliz maalesef hatayı tahmin edemiyoruz. Crash kısmında ne yazıyor acaba?

Java yüklü olmayabilir mi bilgisayarınızda.

Hata kodu nedir?

Ne hatasını verdiğinizi söylemezseniz yardımcı olabileceğimizi sanmıyorum, bizde ilah değiliz maalesef hatayı tahmin edemiyoruz. Crash kısmında ne yazıyor acaba?

Java yüklü, oyuna girmek için 10-15 defa silip tekrar yüklemem gerekiyor. Lunarda verdiği hata: Eperm: Operation not permitted, unlink 'C:\Users\ardak\.lunarclient\jre\56e53accb20696f802d92b
Minecraft Launcher'da aldığımı hata da:

1736969171160.png

Ara sıra bu hatanın bir benzerini lunardada alıyorum.

Microsoft destek ekibi bu sorunun ekran kartinin guncel olmadigindan oturu alindigini belirtmis.
LINK

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı